+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Едем: Колір аромату
Артикул: 0009737
Підвіс в рожевому золоті зі вставками: діаманти, аметісти Эдем Детальніше


Метал
$ 1600
+38 (068) 135 25 25
info@diamondoflove.com.ua

Кольє в рожевому золоті зі вставками: діаманти, аметисти

Золоте кольє з діамантами та аметистами Едем: Колір аромату зачаровує блиском і грою кольору. Лавандовий відтінок аметисту наповнить душу ніжністю і теплом. Від дорогоцінної квітки, що прикрашає золоте кольє, неможливо відвести погляд. Відмінний вибір для тих, хто вирішив порадувати себе або близьку людину дорогоцінним подарунком. Прикраса просто створена підкреслити природну красу своєї власниці. Золота квітка,... Детальніше

Кольє в рожевому золоті зі вставками: діаманти, аметисти

Золоте кольє з діамантами та аметистами Едем: Колір аромату зачаровує блиском і грою кольору. Лавандовий відтінок аметисту наповнить душу ніжністю і теплом. Від дорогоцінної квітки, що прикрашає золоте кольє, неможливо відвести погляд. Відмінний вибір для тих, хто вирішив порадувати себе або близьку людину дорогоцінним подарунком. Прикраса просто створена підкреслити природну красу своєї власниці. Золота квітка, безумовно, прекрасний сюрприз для жінки будь-якого возраста. Чудовим доповненням до кулона стануть сережки з цієї ж колекції.

, модель - Едем: Колір аромату

Параметри моделі у базовому розмірі:

Вставки Аметист 7*4,5мм - Гр: 2шт, 1,24ct
Аметист 8*5мм - Гр: 3шт, 2,85ct
Всього: 6шт, 4,15ct
Діам. 2,5мм - Кр-57-3/3: 1шт, 0,06ct
Додатково Колір металу: рожеве золото
Вид прикраси: Підвіс
Загальна вага: 10,8г
Для кого: Для неї
Вид вставок: Аметісти

*При підрахунку вартості зі зміною проби та розміру виробу, фактичні параметри буде враховано у ціні і відображено у супровідних документах під час купівлі прикрас.

Приховати