+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Краса рятує світ невпинно: будь досконалістю з DIAMOND of LOVE

.
9 лучших свиданий от DIAMOND of LOVE

"Краса врятує світ" - сказав безсмертний класик. І всього лише в трьох словах зумів передати величезну силу дійсної Краси.

раса невпинної праці ради майбутнього, краса самовідданого подвигу заради ближнього, краса таланту, який в своєму натхненному польоті піднімається на невимірні, незбагненні висоти. Все це відбувається в нашій країні щодня. І не говорити про це не можна. Адже життя лише тоді рухається вперед, коли вона осяяна сяянням краси людського Духу, коли є приклад, гідний наслідування. Подіями для культурного життя України протягом двох-трьох останніх місяців стали три грандіозні події: 20-я ювілейна церемонія вручення премій "ЛЮДИНА ГОДА – 2015", вручення Першій дитячій премії "Ukrainian Kids Awards" в області мистецтва, моди і таланту і Міжнародний фестиваль PARADISE HOLIDAY. І було б дивним, якби український ювелірний бренд DIAMOND of LOVE залишився в стороні від вшановування тих, хто всіма силами своєї душі служить дійсній Красі. "Сяяння досконалості" - так називається премія, яку як символ вищої міри здатності майстерності, таланту і божественної краси вручав провідний ювелірний бренд України DIAMOND of LOVE переможцям даних трьох конкурсів. Варто відзначити, що премія заснована власницею бренду і громадським діячем Галиною Старжінськой.

 

Людина року - 2015

 

Ось вже цілих двадцять років весна приходить до України практично одночасно з вшановуванням кращих з кращих – врученням премії "Людина року". Високого звання "Людина року" за ці двадцять років удостоювалися люди, імена яких славлять і затверджують Україну у всьому світі. Цього року вручення премій "Людина року" було освячене особливим сяянням – красою премії "Сяяння досконалості" від DIAMOND of LOVE.

Урочистим гімном духовній красі українців, здатних навіть в нелегке сьогодення брати приголомшливі перемоги, стало вручення премії "Сяяння досконалості" кращим із спортсменів, діячів мистецтва, найуспішнішим промисловцям, бізнесменам, аграріям, меценатам. Хай не вичерпуються сили тих, на чиїх плечах тримається сьогодні завтрашній день України! І хай промені премії "Сяяння досконалості" освітять нам всім дорогу в прекрасне майбутнє!

Майбутнє нашої країни – це сяяння досконалості!

В те, що в нашої країни – прекрасне майбутнє, не можна не вірити, дивлячись на номінантів Першої дитячої премії "Ukrainian Kids Awards" в області мистецтва, моди і таланту. Учасниками цього зворушливого заходу, який відбувся 18 травня в Українському будинку (Київ) стали діти у віці від 4 до 16 років. Маленькі зірочки одна за одною піднімалися на сцену, щоб здивувати глядачів своїми сольними номерами і незвичайними дуетами, груповими хореографічними постановками і неперевершеними виступами в інших областях мистецтва.

Ювелірній бренд "DIAMOND of LOVE" відразу ж відгукнувся на пропозицію організаторів заходу підтримати у прямому розумінні майбутнє нашої країни - талановитих дітей, що приїхали до Києва зі всіх куточків України. У тому числі і уродженців Донбасу, зараз, на жаль – переселенців. Залишитися вірними своїй творчій мрії, не дивлячись на війну – на цей подвиг здатні діти великого народу! Премія "Сяяння досконалості" підкреслила красу дитячих устремлінь і стала для дітей твердою обіцянкою від дорослих підтримувати їх у їхньому безмежно-красивому і дуже нелегкому шляху на вершини творчого Олімпу.

"Сяяння досконалості" не може мати кордонів!

Велич Краси – поняття інтернаціональне. Тому народжена в Україні премія "Сяяння досконалості" не могла не переступити кордони своєї Батьківщини і дуже скоро після свого народження стала справжньою прикрасою Міжнародного фестивалю Paradise Holiday, який прошел на початку травня в грецькому місті Салоніки. Протягом тижня Фестиваль об'єднував дітей і підлітків з різних куточків планети: юні музиканти приїхали до грецьких Салонік з Ізраїлю, Шотландії, Іспанії, України, Росії, Молдови, Румунії, Грузії, Китаю, Греції. Різних за віком дітей об'єднувала любов до вокального мистецтва. Переможців же зв'язала воєдино премія "Сяяння досконалості".

Дивовижно красиві і зворушливі в своїй чистоті дорогоцінні премії "Сяяння досконалості" діти відвезли з собою в самі різні країни: зовсім ще юна Глузман Емілі і її співвітчизниці Едельман Николь і Купер Талі, що завоювали Гран-прі в своїх категоріях, відвезли "Сяяння досконалості" до Ізраїлю. Рішковая Марія – владарка Гран-прі в старшій категорії початківці, повернулася разом з "Сяянням досконалості" до Молдови, Басілая Ніно – до Грузії, Бобрівець Діана – до України. Щирим і привітним запрошенням в світ краси і досконалості стали також сертифікати від компанії DIAMOND of LOVE для Воронячої Ганни, Пирогової Каті, Галицькою Дарини, тріо Smile. І запам'ятаєте імена Пишна Даша і Жваво Андрій – вони завоювали Супер Гран-прі всього фестивалю. Україна може і повинна гордитися іменами своїх нескінченно талановитих і досконалих в своїй духовній красі дітей! У цьому ювелірний бренд DIAMOND of LOVE – засновник премії "Сяяння досконалості" абсолютно впевнений!

Джерело: viva.ua