+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Сімейні цінності і DIAMOND of LOVE - краса, яка не зникає

.
обручальные кольца Талисман

Історія кожної щасливої сім'ї виткана з якнайтонших ниток ніжних відчуттів і пристрасних поривів. Із запахів, що живуть в глибинах підсвідомості. І раптово спливаючих перед внутрішнім поглядом картинок абсолютного щастя. І все це – Красиво. Красиво з найбільшої букви.

У всього є початок

З чого починається сім'я? З першого зацікавленого погляду, збіглого торкання руки, першого побачення? А може, початок сім'ї – це перший дарунок, народжений в самій глибині люблячого серця? Дарунок, який залишиться з тобою на все життя. І з якого почнеться безкінечна повість Кохання, в яку одна за одною вписуватимуться сторінки про відданість, вірність, стійкість, мудрість. І при погляді на який в пам'яті спливатимуть найдрібніші деталі того незабутнього дня, коли дві люблячі людини знайшли перший символ своєї Любові. І те, що не змогло знайти свого вираження в словах, відбилося у всій своїй пишності, наприклад, у витонченому підвісі "Талісман Любові".

 

Осяяння довжиною в життя

"Кохання бачить людину такою, якою її передбачав при створенні Бог" - кому з великих належать ці слова? Та чи не все рівно, за великим рахунком. Адже ці слова підтверджувалися історіями кохання сотні тисяч разів. Мільйонам людей доводилося переживати дивні метаморфози свого зору, який раптово набував здатності бачити Серце улюбленої людини. І найнеймовірнішим, незбагненним для сучасної науки чином передбачати його майбутнє, невіддільне віднині від свого. Чим підтвердити, скріпляти, залишити в пам'яті це несподіване виникле Осяяння? Красою, лише Красою. Такою ж незбагненною, як каблучка на заручини Загадки Галактики.

 

Навіки разом

Весільний вальс Мендельсона – це як кордон між безтурботною юністю і напруженою в плідній праці зрілістю. Переступивши через цю мелодію, як через веселку, дві людини виявляються "по той бік кордону" - там, де "я" змінюється на "ми". Символом прийнятого одного дня рішення стають обручки. "Не проста прикраса"... Прості слова з пісні мільйон разів прозвучать в серці, нагадуючи солодким смутком про той незабутній день, коли на одну дорогу стали дві людини. І заспівали в один голос свою "Увертюру на щастя".

 

Зростаємо у випробуваннях

"Сімейний союз - немов танго: для нього потрібні двоє, і інколи потрібно відступати, щоб продовжити танець" - сказав свого часу Ейб Лінкольн. І був абсолютно прав: на жаль, історії людства до цих пір не відомо жодної сім'ї, що зуміла танцювати своє танго без обопільних кроків назад. Але що залишилося б від цього прекрасного в своїй нестримності і непередбачуваності танцю, не будь в ньому, нарівні з пристрасним рухом вперед і наповнених красою ритму кроків назад? Перша зустріч – побачення-освідчення-пропозиція-згода-кохання – ось воно, вічне танго Любові. А його якнайтонші ноти – прикраси від DIAMOND of LOVE – пройдуть разом з вами через все ваше життя, відзначаючи своєю красою найважливіші віхи у вашому житті. Так, сімейні союзи укладаються на небесах. Але благословення Небес повинне стати явним, відчутним, незабутнім – таким, через яке не переступити, яким не можна знехтувати, з яким – на все життя. "Я тебе нікому не віддам."

 

Народжені Любов'ю

Таїнство зародження і втілення на Землі нового життя людина ніколи не зрозуміє до самого кінця. Можна "розплутати" безкінечні ланцюжки генів, розглянути під сильними мікроскопами кожну хромосому, зрозуміти механізм побудови кожної клітинки у тілі нової людини і все одно застигнути в німому захопленні перед новим життям. Частинка себе і в той же час – особа, яка дивує з перших хвилин свого життя. Радость народження сина, радість народження донечки – в такі хвилини здається, що серце людини не здатне вміщати все багатство раптово спалахуючих відчуттів. Довірте все, що ви відчуваєте, талісману маляти "Мій милий янгол: Початок дороги". Любов, яку ви відчуваєте до маляти в дні його дитинства, віддрукується на цьому талісмані невитирними гранями. І приведе найдорожчу для вас людину по широких дорогах Життя до найсвітлішої, найдобрішої, найрадіснішої мети на світі. Адже ваша Любов всесильна.

 

Джерело: viva.ua