+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Виїзне одруження з DIAMOND of LOVE - твій унікальний шлях до Щастя

.
обручальные кольца Талисман

Виїзні церемонії одруження - це дуже хороша можливість відійти від сухого офіціозу і провести найважливішу подію в своєму житті по власному сценарію.

Варіантів таких сценаріїв може бути багато. Але послухайтеся поради бренду любові і весільної моди DIAMOND of LOVE – прислухайтеся до свого серця і організовуйте своє весілля по унікальному сценарію вашої душі. А щоб вашому закоханому серцю було чим надихнутися, ми пропонуємо декілька своїх варіантів виїзного одруження.

Почни свою дорогу в Долину Мрій

Виїзну церемонію одруження можна порівняти з процесом написання картини. Сотні, тисячі найдрібніших мазків кистю, зрозумілих на початку лише художникові, врешті-решт складаються в шедевр, здатний уразити будь-яке серце. Ви вже знаєте, які квіти прикрасять вашу арку любові? Ви вже можете навіть не побачити, а відчути своїм люблячим серцем їх колір, розмір, аромат? А якою буде доріжка, на яку ви вперше станете по-справжньому разом? Ручка, за допомогою якої ви поставите найважливіший у вашому житті автограф? У цій справі не може бути дрібниць, дуже важливо продумати всі нюанси так, як це робить справжній митець. А обручки, якими ви обміняєтеся один з одним, прийдуть до вас з "Долини мрій" і стануть тим завершуючим мазком геніального митця, які і робить картину шедевром.

На хвилях кохання

Хто не знає про те, що вода здатна відгукуватися на будь-яку емоцію людини, найчарівнішим і найпрекраснішим чином перетворюючись під впливом енергії кохання? Візьміть в головні свідки свого щастя морські хвилі, перебіг Дніпра, дзеркальні води дорогих вашому серцю місцевих річок і озер. Проведіть виїзне одруження на пароплаві, поромі, катері, парусному човні! Хай ваша любов буде такою ж безкінечною, як перебіг води на нашій планеті! А кожен новий день з коханою людиною буде таким же прекрасним і завжди новим, як змінні кожну хвилини контури берегів за бортом вашого "ноєвого ковчега", на якому ви назавжди відвезли своє серце від самотності. Довірте своє щастя Нескінченності, такої ж вічно-прекрасної, як і обручки, які ви вперше надінете на пальці один одному.

Любов – азартна гра?

А що, якщо перетворити ваше виїзне одруження на веселу гру? Ця ідея може довестися до вподоби так званим неформалам. У переважній більшості своєму це люди, які знають ціну слову і справі, але як вогню бояться гучних слів і завжди віддають перевагу над стабільністю азартній грі. Веселий квест перед «останнім словом» під строго-питальний поглядом офіційно-уповноваженої особи із Рагсу? А чом би і ні? Кросовки замість «шпильки», пустотливі локони замість лаку, білий кінь замість лімузина, гра, пригода, новизна, ризик навіть цього дня! Саме цього дня, тому що він – кращий, він – самий гідний того, щоб прикраситися її Величністю Грою, Долею. І багатократне, гучне "Так!" у відповідь на незмінне в століттях чи "Згодні ви?..". І лише найближчі друзі знатимуть, що азартна гра – це ваша зрозуміла лише один одному клятва берегти в стосунках свіжість і новизну. "Мій милий ангел, наша любов – це азартна гра" - шепнув один одному наречений і наречена і надінуть один одному символи їх вічно-нового щастя.

Загадка Галактики

Скільки мільйонів років люди присягаються у вічному коханню один одному? І то хіба може хоч хтось з великих поетів або учених, що будь-коли жили на цій Землі, сказати: "Я знаю, що таке любов! Я зумів розкласти її частки менше атома, я добрався силоміць інтуїтивного прозріння до самих основ її!"? Навряд чи. І слова кохання звучать все тією ж незбагненною таємницею, як і сотні, тисячі, мільйони років назад. Проведіть своє виїзне одруження в якому-небудь історично-освяченому куточку вашого міста – там, де присягалися в своїй любові знатні вельможі і їх слуги. Де, можливо, проливалася в ім'я кохання чиясь кров, і возносилося на крилах любові чиєсь серце туди, де живуть всі Загадки Галактики і де сходяться в єдиному Золотому Перетині долі всіх, хто вміє любити по-справжньому. А обручки, які ви надінете один одному в такому місці, називаються точно і просто: "Загадки Галактики: Золотий Перетин".

Джерело: viva.ua