+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Едем: Колір аромату
Артикул: 0009734
Підвіс в жовтому золоті зі вставками: діаманти, сапфіри Эдем Детальніше


Метал
$ 1785
+38 (068) 135 25 25
info@diamondoflove.com.ua

Кольє в жовтому золоті зі вставками: діаманти, сапфіри

Золоте кольє з підвіскою у вигляді квітки Едем: Колір аромату, підкреслює натуральність і первозданність самоцвітів, створених самою природою. Золоте кольє наділене м'якою та елегантною формою, точністю і яскравою індивідуальністю. Теплий природний колір жовтих сапфірів створює відчуття тепла, притягує погляди своєю витонченою красою та досконалим дизайном. Майстри DIAMOND of LOVE зуміли передати душу природної скарбниці.... Детальніше

Кольє в жовтому золоті зі вставками: діаманти, сапфіри

Золоте кольє з підвіскою у вигляді квітки Едем: Колір аромату, підкреслює натуральність і первозданність самоцвітів, створених самою природою. Золоте кольє наділене м'якою та елегантною формою, точністю і яскравою індивідуальністю. Теплий природний колір жовтих сапфірів створює відчуття тепла, притягує погляди своєю витонченою красою та досконалим дизайном. Майстри DIAMOND of LOVE зуміли передати душу природної скарбниці. Чарівна прикраса завжди буде радувати свою господарку, нагадуючи про сонячні дні. Живіть яскраво!

, модель - Едем: Колір аромату

Параметри моделі у базовому розмірі:

Вставки Всього: 6шт, 5,46ct
Діам. 2,5мм - Кр-57-3/3: 1шт, 0,06ct
Сапфір 7*4,5мм-Гр-жовт.: 2шт, 1,8ct
Сапфір 8*5мм-Гр-жовт.шт: 3шт, 3,6ct
Додатково Колір металу: жовте золото
Вид прикраси: Підвіс
Загальна вага: 10,8г
Для кого: Для неї
Вид вставок: Сапфіри

*При підрахунку вартості зі зміною проби та розміру виробу, фактичні параметри буде враховано у ціні і відображено у супровідних документах під час купівлі прикрас.

Приховати