Notice: Undefined variable: url in /home/diamond/sites/diamondoflove.com.ua/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_kbm.php on line 89 Новини компанії «DIAMOND of LOVE»
+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Визнання експертів на міжнародній виставці Ювелір Експо 2018

.

З 29 листопада по 2 грудня в Україні пройшла міжнародна виставка ювелірних прикрас «Ювелір Експо 2018», традиційно зібравши провідних виробників. Грандіозна подія в черговий раз дозволило Україні зануритися в світ розкоші і ювелірного мистецтва. Важливою подією виставки є конкурс «Краща ювелірна прикраса року», в якому ювелірний бренд DIAMOND of LOVE взяв участь. Декоративний хрест «..

Читати більше...

Ювелірний бренд DIAMOND of LOVE переміг у конкурсі «Столичний стандарт якості» 2018

.

Ювелірний бренд DIAMOND of LOVE, за результатами випробувань і оцінки виробництва, був визнаний переможцем конкурсу «Столичний стандарт якості» 2018 отримавши оцінку «висока якість». Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася 27 листопада за участю керівників КМДА. «Столичний стандарт якості» - це знак високої якості, який допомагає споживачеві зорієнтуватися в різноманітті товарів та ви..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE на виставці EXPO Wedding Fashion Ukraine 2018

.

Ювелірний бренд DIAMOND of LOVE взяв участь у виставці EXPO Wedding Fashion Ukraine 2018, яка відбулася 4-5 листопада в столичному виставковому центрі «Парковий». Протягом двох днів українські дизайнери продемонстрували на подіумі нові весільні колекції 2019 роки для гостей і байєрів з 20 країн світу. У спеціально побудованій бренд зоні, український ювелірний бренд DIAMOND of LOVE пр..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE на церемонії "Вибір року 2017"

.

Участь в найважливіших міжнародних проектах для українського бренду DIAMOND of LOVE вже стала традицією. Другий рік підряд компанія виступила ювелірним партнером міжнародного фестивалю-конкурсу "Вибір року". Офіційна церемонія нагородження переможців "Вибір року 2017" урочисто пройшла 2 грудня в елітному залі Regent Hill. Міжнародний конкурс, який також проводиться в 5 країнах СНД, є одним з найві..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE - Краща прикраса року

.

На 34-й міжнародній виставці «Ювелір Експо Україна-2017» каблучка "Калейдоскоп кохання: Увертюра до щастя" від українського ювелірного бренду DIAMOND of LOVE завоювала серця всіх членів журі та гостей виставки, і визнана кращою в номінації "Краща ювелірна прикраса року". Участь в головній виставці країни прийняли більше 250 компаній. Конкурс проводився в семи номінаціях. Щорічний конк..

Читати більше...

Франція ... як багато в цьому слові

.

Франція ... як багато в цьому слові. Франція - чудова країна наповнена духом любові і романтики, вона муза для багатьох поетів і письменників. Країна, яка є законодавицею в світі стилю і моди. Це особливий світ, в якому можна реалізувати абсолютно будь-яке Ваше каприз. Саме в цей неперевершений світ істинної розкоші, елегантності та шику, занурив на французькому уікенд своїх гостей ювел..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE визнаний кращою компанією за підсумками щорічного конкурсу «Бренд року-2017»

.

Київ, 12 квітня 2017 - Ювелірний бренд DIAMOND of LOVE став переможцем в номінації «Бездоганна якість» в щорічному конкурсі «Бренд року», за результатами проведених досліджень експертами «Гільдії Брендів» і всеукраїнського голосування. Почесна премія «Бренд року-2017» була вручена лідеру і ідейному натхненнику компанії - Галині Старжинський, на спеціальному заході, проведеному в Офіційному буд..

Читати більше...

DIAMOND PARTY у FREEDOM Karaoke Hall

.

7 квітня під Freedom Karaoke Hall з розмахом відзначив свій День народження ювелірний бренд DIAMOND of LOVE! На DIAMOND PARTY, власниця бренду Галина Старжинська з'ясувала у гостей що спільного між жінкою і діамантом. Затишний інтер'єр, вишукані страви, дегустація напоїв, яскрава шоу-програма, подарунки від іменинника і партнерів радували в цей день всіх гостей! Провідним урочистого захо..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE виступив генеральним партнером головної спортивної події року!

.

Сприяючи розвитку спорту і підтримуючи талановиту молодь, ювелірний бренд DIAMOND of LOVE виступив генеральним партнером - XV Міжнародного турніру зі спортивної гімнастики. Організатором Ukraine International Cup виступила олімпійська чемпіонка і видатна спортсменка Стелла Захарова. Ювелірний бренд DIAMOND of LOVE вважав за свій обов'язок сприяти в проведенні соціального проекту, ме..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE на Фольк-Music

.

DIAMOND of LOVE, як соціально орієнтований бренд, бере участь в абсолютно різнопланових заходах і підтримує тих, хто вносить безперечний внесок у розвиток України, у тому числі творчий. Напередодні новорічних свят, ювелірний бренд DIAMOND of LOVE, в особі засновниці Галини Старжинской, підтримав музичний проект "Фольк-music", що виходить в ефір на Першому Національному телеканалі. Переможцям були ..

Читати більше...