+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Легенди обручки: збережи Кохання й Вірність з DIAMOND of LOVE

.
Долина грез: Праздник Жизни

Творці українського ювелірного бренду DIAMOND of LOVE впевнені: обручки володіють воістину магічною силою, витоки якої таяться в глибинах історії всього людства.

Уяви собі картину: навколо високого багаття в кільці одноплемінників в всепоглинаючому, пристрасному танці - двоє. Він і Вона. Наречений і наречена. Чоловік і дружина. Два люблячих серця, з'єднаних - чим би ви думали? Так, першими заручними «кільцями». Правда, вони виготовлені зі священних трав і надіті відразу на обидві руки і ноги нареченого і нареченої. Але символізують ці перші обручки вічне, не минуще у віках бажання закоханих сердець бути разом. А також гаряче прагнення захистити кохану людину від бід і напастей. Так-так, саме таке, магічно-чаклунське значення мали перші заручні «кільця» наших прабатьків. Обплітаючи руки і ноги обранця або обраниці священними травами, вони вірили: магічні трави, сплетені в коло - символ захисту від злих сил, вбережуть їхнє кохання. А також не дозволять душі ненавмисно вислизнути з тіла, піддавшись хворобі або зубам хижака…

Ми давно вже не боїмося зубів хижаків, і не даруємо своїм коханим як обручку вінки з трав, нехай навіть і магічних. Але чи не тому таким неминущим попитом користуються обручки з орнаментом, що нагадує рослинне царство, бо все ще живе в нашій підсвідомості пам'ять про наших далеких предків, що злилися в пристрасному танці біля первісного багаття? Він і Вона, наречений і наречена, чоловік і дружина. Так, мабуть, ніколи не помре в серці людини бажання захистити кохану людину не тільки від бід, але і від усіх печалей за допомогою таких ось обручок - шедеврів ювелірного мистецтва від ювелірного бренду DIAMOND of LOVE.

 

Кільце як символ звитяги

Глибоким змістом сповнена ще одна легенда про першу «обручку», якою Зевс прикував палаючого любов'ю до всього людства Прометея до скелі за його бажання подарувати людям Світло. З тих пір в кожній обручці таїться пам'ять про високу Любов, завжди готову до подвигу і самозречення в ім'я себе самої, неминущою в століттях і тисячоліттях.

І через кілька сотень років пішла легенда про те, що перші лицарі, ховаючи під залізними латами свої палаючі любов'ю серця, залишали своїм прекрасним коханим прототипи кільця Прометея: витончено-прості символи їх готовності до звитяги заради кохання.

Твій коханий воліє геніальні у своїй простоті і вишуканості кільця? Будь впевнена: поруч з тобою б'ється гаряче серце справжнього Лицаря, здатного вознести свою даму серця на захмарні висоти подружнього щастя.

 

Яскрава «мітка» кохання

Незважаючи на безліч красивих легенд, витканих навколо традиції обмінюватися обручками, історики все-таки вважають, що обручка дійшла до нас через століття із Стародавнього Риму. Так, голі факти для вчених завжди означають більше, ніж романтичні мрії поетів.

На початку своєї історії римські обручки носили характер своєрідної «мітки»: за допомогою такого кільця чоловіки позначали жінку, яка вже знайшла свого «господаря». Втім, жінки проти цієї «мітки» не протестували - обручка була «оберегом» від настирливих докучань чужих чоловіків, знак того, що за жінку є кому заступитися. І це значення давньоримського кільця гріє ніжне жіноче серце вже багато століть: мрія про надійне чоловіче плече, на яке можна спертися, і під захистом якого не страшні ніякі життєві бурі, воістину безсмертна.

 
 

Що може прикрасити любов? Тільки золото і діаманти!

Золоті обручки вперше з'явилися в процвітаючому Давньому Єгипті. Право на їх носіння мали тільки жінки зі знатних родин. І вони нерідко прикрашали свої обручки дорогоцінними каменями, кожен з яких мав своє значення і мав магічну силу. Та інакше і бути не могло в таємничому, могутньому, досі повністю не розгаданому Єгипті!

Хочеш посилити свою любов за допомогою давньої і могутньої сили дорогоцінного каменю? Вибери діаманти, якщо хочеш, щоб ваша любов була такою ж чистою, міцною і дивовижною, незбагненно красивою!

 
 

Джерело: viva.ua