+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

DIAMOND of LOVE: магія каменю освячується тільки Любов'ю

.
обручальные кольца Талисман

Через коштовні камені наші предки вірили з незапам'ятних часів. Вони знали, що сапфіри і алмази, аметисти і топази здатні творити дива.

Тонкощі цього знання, уміння поєднувати тонку красу з таємничою магією передавалися від майстра учневі з покоління в покоління. Галина Старжинська, власниця ювелірного бренду DIAMOND of LOVE – з числа тих, хто не розумом, а серцем присвячений в древню майстерність поєднання Краси і Любові. Про таємну силу ювелірних виробів від DIAMOND of LOVE – її нинішня розповідь.

Каміння не вміють мовчати

Хто сказав, що каміння безмовні? У це може вірити лише той, хто ніколи не чув, як звучить скрипка; не бачив, як пробуджується сонце; не вдихав запах дитини, що тільки-но прокинулася. Так може думати лише той, хто ніколи не любив. Але для тих, чиї серця завжди відкриті, камені не лише говорять, вони співають. Співають безкінечний гімн про вічну Любов, про Красу, над якою не владний час, про вірність і пристрасть, випробування і віру, про уміння чекати і про сміливість все починати спочатку. Завдання ювелірного бренду DIAMOND of LOVE – не порушити, а підсилити, зробити тонше і прекрасніше цю пісню, яка через ювелірні вироби безкінечної краси всім без виключення дарує Віру, Надію, Любов.

Сапфір – вірний амулет

В кожного серця – свій ключик до нього. Одні серця відкриваються назустріч розумній і надійній силі, інші підкоряються ніжним словам, треті.... А треті навік віддаються тим, хто вірить в правду, щирість і чистоту. Таких людей, на жаль, на нашому світі небагато. Але якщо доля подарує зустріч саме з таким, чистим розумом і душею людиною, то цю радість потрібно зберігати. І кращий помічник в цій справі – сапфір. Цей камінь з самих древніх часів вважається кращим, неймовірно сильним амулетом. Хочете захистити свою любов від поганого погляду, слова, думки? Хочете, щоб вона тривала вічно? Доручіть це прикрасам з сапфіром – кращого охоронця для вашого щастя не знайти.

Топаз – ваш вірний навігатор

Пару сотень років назад рідкисний корабель наважувався вийти в морі, якщо на його борту не було жодного топазу. Моряки вважали, що цей камінь здатний вмилостивити стихію, що розбушувалася, і повернути корабель в тиху гавань біля рідних берегів. А тим, хто залишався на березі, цей камінь дарував спокійні сни про коханих, що пішли в море. Серед нас трохи моряків, це вірно. Але все так само приводить топаз "в тиху гавань біля рідних берегів" тих, хто здатний зберігати в життєвих бурях вірність, хто любить і улюблений. Щасливе подружжя дарує прикраси з топазом один одному на шістнадцятиліття свого сімейного життя. А мудрий Схід радить носити прикраси з топазом тим, хто прагне до духовного вдосконалення і хто ніколи не втрачає надії.

Смарагди – клятва у вірності і чистоті

Смарагд – камінь дивної краси, володіє суперечливими, на перший погляд, якостями. З одного боку, він завжди вважався символом багатства і влади, а з іншого – його дарували мамам. Але немає в смарагді жодного протиріччя! Цей камінь володіє не лише величезною магічною силою, але і даром розпізнавання добра і зла. Смарагд "закриється" для тих, хто нечистий в своїх справах і думках, але стане справжнім оберігом для всіх, чиї помисли світлі і безкорисливі. А любов, якщо вона справжня, адже інший і не буває – лише чистою і вірною. Тому каблучки для заручин і обручки із смарагдами завжди читалися на мові любові, як обіцянка зберігати любов вічно.

Аметисти – магніт для кохання

Аметист – це камінь, які допомагає всім своїм власникам навчитися жити по велінню свого серця, яке не вміє помилятися. У древні часи аметисту приписували здатність приворожувати тих, кому цей камінь дарувався. Тому дарунок прикраси з аметистом завжди читався як таємне "Я тебе кохаю". І то хіба можна звинувачувати аметист за те, що незрідка у відповідь на це визнання в серці раптом починав звучати у відповідь гімн любові? Вважати це магією? Ну що ж: хай це буде магія, висока магія справжнього кохання, в центрі якого – чарівний камінь аметист.

Рубін – ключ до пристрасті

Рубін – для тих, хто не вміє жити і любити упівсили. Для тих, хто готовий поринути у вир пристрастей зі всією силою своєї душі, але вийти з нього не знесиленим, а таким, що окріпнув, насиченим силоміць іншої людини, такої ж несамовитої в своїх відчуттях. Рубін не приходить до людей просто так, не зв'язує узами любові тих, хто не призначений другу по кармі. А якщо вже він прийшов, то яскрава, пристрасна любов для двох – назавжди!

Діамант – "той, який не розбивається"

Ще до того, як люди навчилися ограновувати алмази, цей камінь славився своєю здатністю приносити успіх. Але не всім, а лише тим, хто «справжній». Справжні мисливці, що носили алмаз як амулет, поверталися зі здобиччю, справжні воїни перемагали ворога, а "справжній" муж зберігав вірність своїй дружині і їх одній на двох любові в далеких подорожах. Ці якості алмаз зберіг і після того, як люди навчилися доводити його красу до досконалості. Діамант – найдорожчий камінь в своєму грошовому еквіваленті. Але не лише: прикраси з діамантами даруються лише тим, з ким – на все життя, коли - "сьогодення", коли раз і назавжди.

На закінчення своєї розповіді про магію коштовних каменів Галина Старжинська сказала: "Навіть найяскравіша розповідь про коштовні каміння виглядає дуже блідо на тлі їх реального сяяння. Тому заходьте на наш сайт, а ще краще – візьміть в руки вироби від DIAMOND of LOVE і хай свій вердикт про цю красу винесе ваше серце".

Джерело: viva.ua