+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

DIAMOND PARTY у FREEDOM Karaoke Hall

.

7 квітня під Freedom Karaoke Hall з розмахом відзначив свій День народження ювелірний бренд DIAMOND of LOVE! На DIAMOND PARTY, власниця бренду Галина Старжинська з'ясувала у гостей що спільного між жінкою і діамантом.

Затишний інтер'єр, вишукані страви, дегустація напоїв, яскрава шоу-програма, подарунки від іменинника і партнерів радували в цей день всіх гостей!

Провідним урочистого заходу став Іван Городецький. Музичну програму свята наповнили Анна Ткаченко, Лора Суперфін, Олексій Аккерман, Олександр Павлик, Вагіф Нагієв.

Показ нової дизайнерської колекції у поєднанні з сяючими ювелірними прикрасами DIAMOND of LOVE, викликали захват у гостей і подарували всім неймовірні відчуття єднання розкоші, краси і витонченості.

Почесний гість і оперний співак Олексій Аккерман, став хедлайнером вечора - подарувавши всім присутнім моменти творчості, зануривши гостей в загадковий і прекрасний світ музики.

Кульмінацією незабутнього вечора став розіграш ювелірної прикраси з нової колекції "Ти файна!" і вишуканий святковий торт.

Дякуємо усім гостям за підтримку, любов і щирі побажання процвітання!