+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Непроста прикраса

.

Творці відомого ювелірного бренду DIAMOND of LOVE переконані, що весілля — це одне з найбільш важливих подій в житті і саме тому вимагає ретельної уваги до кожної деталі.

Зовсім не складно здогадатися, які деталі мають на увазі дизайнери прикрас: так, це саме обручки з діамантами, адже немає нічого міцніше шлюбних зв’язків, підкріплених щирими почуттями і самим твердим каменем — діамантом чистої води!

Вироби бренду DIAMOND of LOVE покликані перебувати в категорії розкішних прикрас. З такою прикрасою наречена буде блищати, як біля вівтаря, так і в житті.

Біле, рожеве і жовте золото, діаманти, комбінація матової і полірованої поверхні — -здається, що дизайнери марки постаралися вгадати смак всіх і кожної колекції обручок "Калейдоскоп кохання". Діаманти, обрамлені в золото, сяють на безіменних пальцях наречених, як зірки в ясну літню ніч. Ювеліри бренду DIAMOND of LOVE готові представити нашій увазі вибір діамантів: білі або чорні, а також виконання обручок з різних видів золота.

Обручка "Калейдоскоп Любові: Карусель бажань"

Якого кольору Кохання? Червоного, рожевого або, може бути, білого? Любов складається з безлічі кольорів і відтінків. Барвистий, строкатий світ наших душевних переживань схожий на калейдоскоп. Візерунки виходять тим красивіше і тим яскравіше, чим більше різнокольорових скелець знаходиться там, всередині. Адже кохання — це не тільки вогненно-пурпурна пристрасть або смарагдово-бірюзова ніжність, це вірність і чуттєвість, теплота і співчуття, захоплення і чарівність. Кожен візерунок унікальний, багатогранний, неповторний — скільки не обертається чарівний тубус, ти ніколи не досягнеш його повторення, як не буває повторень і в коханні.

Обручка "Калейдоскоп Любові: Карусель бажань" з чорною емаллю

Колекція "Калейдоскоп кохання" виконана з використанням трьох видів золота. Жовте золото — найпоширеніше в Східній Європі. Тому, вибираючи обручки з жовтого золота, ви, швидше за все, знайдете потрібний колір і підберете їх під стилістику вже наявних у вас прикрас. Рожеве золото — підійде романтичним натурам, вічно молодим в душі. Біле золото найбільш вдало буде виглядати, якщо ваш вибір — це обручки з діамантами. Якщо ж вам важко у виборі кольору металу, дизайнери ювелірного бренду DIAMOND of LOVE, в колекції "Калейдоскоп кохання" з'єднали кілька кольорів в одному виробі, що виглядає надзвичайно вишукано і витончено, створюючи легку ажурність і неповторність обручки. Верхній елемент кільця обертається, з'єднуючись в одне ціле, як закохані йдуть рука об руку, не дивлячись на плин часу, вірячи в нескінченність любові.

Обручка "Калейдоскоп Любові: Карусель бажань" з діамантами

Саме на безіменному пальці знаходиться, так звана, вена любові — vena amoris, яка веде прямо до серця і магічним чином з'єднує закоханих. Кругла форма кілець вказує на знак нескінченність і, звичайно, твердість металу символізує силу і надійність відносин закоханих. Не забудьте про гравіювання. Вона зробить ваші обручки, котрі і без того несуть у собі якийсь сенс, ще більш особливими.

Джерело: viva.ua