+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Почесна нагорода рейтингу МАРТІС "Золота Фортуна"

.
ТМ «DIAMOND OF LOVE» номинирован на получение почетной награды Рейтинга от дирекции МАРТИС «Золотая Фортуна»

4 червня 2015 Генеральна Дирекція МАРТІС "Золота Фортуна" оголосила, що ювелірний бренд ТМ «DIAMOND OF LOVE» номінований на отримання почесної нагороди Рейтингу. Церемонія вручення нагород відбулася в концертному залі Центру культури та мистецтва Київського національного економічного університету.

Академія проводить церемонію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій людства в багатьох країнах світу. Обранці Рейтингу — це люди, які заслуговують найвищої поваги і нагород за свої досягнення у найрізноманітніших сферах діяльності: науці, промисловості, культурі, освіті.

МАРТІС «Золота Фортуна» постійно проводить урочисті акції, метою яких є святкування тих людей, які творчою працею, завзятістю, наполегливістю зробили вагомий внесок у зміцнення Української держави і отримали громадське визнання.

Ювелірний бренд «DIAMOND OF LOVE», заснований в 2015 році, вже зумів завоювати любов клієнтів і зайняти важливу позицію на вітчизняному ювелірному ринку. Прикраси ТМ «DIAMOND OF LOVE» — це ексклюзивні весільні кільця і прикраси, у яких кожен може знайти відображення власної історії кохання і втілення мрії. Бренд має представництва в Києві, Одесі, Львові, Дніпропетровську і має онлайн-бутик. Компанія надає гарантійне та сервісне обслуговування на всі прикраси та вироби.

ТМ «DIAMOND of LOVE» — історія кохання в ювелірних прикрасах.

Основательница бренда «DIAMOND of LOVE» — Старжинская Галина с дипломом от МАРТИС «Золотая Фортуна»

Засновник бренду Старжинська Галина дякує колективу компанії за проявлений професіоналізм, Партнерів за плідну співпрацю та Клієнтів бренду за визнання і підтримку.

Дипломом от МАРТИС «Золотая Фортуна»

Диплом від МАРТИС «Золота Фортуна»