+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

9 кращих побачень від DIAMOND of LOVE

.
9 лучших свиданий от DIAMOND of LOVE

DIAMOND of LOVE відсвяткував свій день народження. І зробив це, природно, в чарівних флюїдах Любові, Краси та Радості.

Що? Де? Як?

Диво завжди приходить в усій пишності, у всеозброєнні своєї краси. А день народження DIAMOND of LOVE - популярного українського ювелірного бренду, що перейняв на себе місію завжди бути поряд з тими, в чиїх серцях живе Любов, апріорі не міг бути іншим. Золотий інтер'єр Night Club "Famous", в якому зібралися гості свята став прекрасним обрамленням для дев'яти колекцій DIAMOND of LOVE, які були цього вечора не лише сюжетним стержнем, але і Серцем цього дивовижного свята. Тут треба продовжити, що було продемонстровано 9 ідей побачень і розіграні 9 справжніх романтичних побачень

З чого розпочинається Кохання

Ще з часів Райського Саду у Любові завжди одно початок: перша зустріч, перший погляд, перший дотик, перші слова про те, що дорого в Коханні особисто для тебе. І перша " примірка" на себе світогляду іншої людини : чи зуміють особисті нотки тих, що зустрілися уперше чоловіки і жінки влитися в стрункий акорд чудес всесвіту і доповнити собою  кольорову палітру Аури Світу? Таку можливість отримали на дні народження DIAMOND of LOVE три пари, що піднялися  на сцену на запрошення ведучої вечора, - заслуженої артистки України,  лауреата премії ім. Лесі Українки, актриса Театра-на-липках Анжеліки Гирич. Так, гра "Любов з першого погляду" - це усього лише гра. Але хто знає, може для пари, що співпала, романтична вечеря в ресторані "Любов-морква" на Подолі стане початком довгого і красивого шляху? А подарункові сертифікати від DIAMOND of LOVE і призи від  Pamada.red відкриють для двох інших пар ворота в райські сади Любові і приведуть коли-небудь до салону DIAMOND of LOVE за каблучками з колекції "Едем".".

"Захват" - переддень великого Кохання

Ви знаєте, як народжується істинний Захват? Спочатку він ніжно обіймає вашу душу і нитками чистих діамантів вплітає в неї радість і задоволення. Торкнувшись вашої руки, захват зриває оплески небес і відносить вас в чудову подорож. "Затамувавши подих, Всесвіт із захватом дивиться на вас" - ці слова можна з однаковим правом віднести до ювелірної колекції " Захват", яка підхопила естафету прекрасного свята. А також - до почуттів двох щасливчиків, що отримали в день народження DIAMOND of LOVE дивовижні подарунки : сертифікат на романтичний урок вокалу для пари від Muza Production by Valevskaya Muza Production by Valevskaya і сертифікат DIAMOND of LOVE. Ну що ж, нехай Захват ніколи не покидає ваші серця!

Спочатку було Слово

І це слово було про Любов, яка народжується десь в глибинах нескінченної Галактики і яка знайшла своє прекрасне відображення в ювелірній колекції "Загадки Галактики".

А ви впевнені, що вмієте говорити слова любові? Свою майстерність в мистецтві говорити компліменти перевірили на дні народження DIAMOND of LOVE декілька учасників. Найдосвідченіші в цьому отримали в нагороду сертифікат  DIAMOND of LOVE і романтичну прогулянку на лімузині. Не залишилися без приємних сюрпризів і інші учасники змагання : уміння говорити на мові Любові, ббезумовно, заслуговує нагороди.

Де живе Любов

Звичайно ж, в "Долині мрій" - там, де цвітуть дивовижні квіти, височіють прозорі повітряні замки, пурхають маленькі невагомі ельфи. І де мрії однієї людини зустрічаються з мріями іншого і цей дует стає таким же прекрасним, як ювелірна колекція "Долина мрій", якій, можливо належить стати символом нової любові. "Намалюйте свою любов"! - запропонувала Арт-студія творчого розвитку і особистого зростання " АРТОС" переможцям чергового розіграшу. Цей малюнок неодмінно стане такою ж реальністю, як реальна краса колекції "Долина мрій", сертифікати на яку зробили щасливими ще двох людей.

Любов подібна до "Калейдоскопа"

Любов - вона в цілому одна на всіх. Але у кожного вона своя. Немов в дитячому калейдоскопі, вона іскриться і переливається усіма відтінками кольорів, яких нескінченна множина. Пам'ятаєте, яке це було чаклунство в дитинстві - заглянути на хвилинку в калейдоскоп? Дитинство давно закінчилося, але чаклунство вічне. Воно просто перейшло в ювелірну колекцію "Калейдоскоп Любові" і стало таким же  вогняним як пристрасть, смарагдово-бірюзовим, небесно-блакитним, сонячно-жовтим - як ніжність, вірність, чуттєвість, захоплення і чарівність. "Калейдоскоп Любові" так само унікальний, як і краса кожної жінки, яку ще раз показали в усій пишності образи від Модного Будинку VoleeYu.

Краса і стиль, просочені алюзіями історії, синергія королівських інтер'єрів, елегантного одягу і вишуканих аксесуарів надали святу особливу чарівність, яку може принести з собою тільки жіноча краса. А про те, щоб ці чарівні миті ніколи не стерлися з пам'яті, потурбується Студія Віктора Ковалевського, що розіграла в цей дивовижний вечір сертифікат на фотосесію. І, звичайно ж, сертифікат на колекцію "Калейдоскоп Любові" від DIAMOND of LOVE.

Що береже Любов

Звичайно ж, саму Любов! А також - її талісмани, які приходять до тих, що істинно люблять з Небес і охороняють їх почуття енергією Зверху. Ювелірна колекція " Талісман" створена для тих, хто вірить в те, що любов народжується на Небесах. І зберігає її Небо. У пісні " Щастя" заслужених артистів України Віктора і Людмили Анисимових говориться саме про це. І нехай ця пісня про щастя завжди звучить в серцях тих, хто заручився цього вечора своїм "Талісманом" Любові від  DIAMOND of LOVE.

"Мій Янгол, віру дай та сили"

З цих слів почалася на святі презентація колекції "Мій милий янгол". У кожного з тих, що були присутніми на вечері є, безумовно, свій Янгол, який живе в серці. І хто знає, може і прозвучать найближчим часом в заміському комплексі EQUIDES Club ті самі заповітні слова, які назавжди з'єднають люблячі серця.

У житті завжди є місце " Таємниці"

Найзагадковіша колекція ювелірного бренду від DIAMOND of LOVE - " Таємниця" легкою ходою, як і належить справжній Таємниці, увійшла до атмосфери свята. І залишилася там до завершальних акордів. А як інакше? Адже без Таємниці справжньому щастю не жити і не бути. І нехай ця Таємниця проявить себе в усій своїй пишності на майстер-класі від школи "Артур Мюррей", сертифікат на який був розіграний цього вечора.

Благословення Небес

День народження DIAMOND of LOVE став днем народження союзу сердець двох пар.

Присягаюся, тебе кохатиму довіку.
Вірність зберігаючи, ніколи не зраджуючи .
І чекати тебе душевно і сердечно,
Щоб разом бути навіки, назавжди.
Ти знай, що немає на цілому світі,
Ніжніше і ласкавіше за твої дивовижні слова.
Що краще за всіх ти на великій планеті,
І все сильніше моя до тебе любов.

Ці слова вимовили, дивлячись в очі один одному, дві пари. Дві історії Кохання, сполучені кільцями від DIAMOND of LOVE і обрядом заручення, який у присутності безлічі свідків, - гостей свята провела власниця популярного українського ювелірного бренду DIAMOND of LOVE - чарівна Галина Старжинська. Щасливої дороги! Нехай ваша Любов буде вічною!

Джерело: viva.ua