+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Ексклюзивні ювелірні вироби за індивідуальним замовленням: стань яскравіше з DIAMOND of LOVE

.
Підвіска «Талісман Любови» від DIAMOND of LOVE

Якщо ти пам'ятаєш, як бавилася з бабусиними прикрасами в дитинстві або кажучи про маму, уявляєш, як намисто зі смарагдів перегукується з кольором її зелених очей, значить ... ці жінки передали тобі у спадок любов до прикрас. Український ювелірний бренд DIAMOND of LOVE з великим задоволенням допоможе тобі розкрити потенціал справжньої жінки і стати іконою стилю, що викликає захоплення і бажання наслідувати.

Навіть якщо бабусина скринька з коштовностями канула в лету, ти можеш купити прикраси, відтворити якесь із улюблених старовинних кольє або разом з дизайнером створити свою власну колекцію ювелірних виробів, ексклюзивних, вишуканих, створених тільки для тебе. DIAMOND of LOVE не має жодних обмежень у виборі матеріалу, технологій та дизайнерських розробок. Будь-яка твоя фантазія буде втілена майстром в реальність і послужить прикладом того, як ювелірні вироби перетворюють модну дівчину на ікону стилю.

Не забувай, що, хоча у створенні твого унікального стилю величезне значення мають кольори, стиль одягу, підбір взуття та сумок, саме прикраса стає тим ключовим моментом, який завершує образ. Робить його досконалим. Правильно підібрана прикраса, що гармонує з твоїм внутрішнім світом і найяскравішими рисами характеру, зробить твій образ унікальним, а тебе — незабутньою. Особливо, якщо ювелірний виріб виконано в єдиному екземплярі спеціально для тебе.

Ми підібрали фотографії сучасних ікон стилю, які відомі своїми прикрасами. Подивися, як через аксесуари ці красиві жінки говорять про свій характер, стиль, ставлення до світу. Можливо, саме вони надихнуть тебе на створення тих індивідуальних ювелірних виробів, які будуть з тобою все життя, стануть твоїм фірмовим знаком.

Анна Вінтур — головний редактор американського журналу Vogue — жінка з ідеальним каре, тонкою талією, завжди в бездоганних сукнях і завжди (завжди!) з намистами з великих каменів. У неї є цитрини, рубіни, смарагди, кварци. Вона підбирає ювелірні прикраси в тон одягу і по-справжньому любить свої камені. Помилуйся! Ти можеш створити прикрасу зі свого каменю, і тоді це буде не просто коштовність, а й талісман, твоя енергетична підтримка.

Кейт Міддлтон стала іконою стилю у Великобританії не тільки через вміння одягатися і підбирати прикраси. Життя цієї молодої жінки могло складатися з суцільних дрес-кодів і офіційних візитів, а вона живе повноцінним життям щасливої заміжньої жінки, залишається елегантною навіть у джинсах і мокасинах, сміливо комбінує дорогі речі і демократичні. Виявилося, що можна бути собою, навіть потрапивши в королівську сім'ю. Кейт обожнює сережки. Як освіжають її образ улюблені кварци, сапфіри, перли і діаманти!

Український бренд DIAMOND of LOVE — це не тільки красива назва, яку приємно вимовляти, в яку закладена енергетика любові і жіночності. Це розкішні золоті прикраси і бездоганний сервіс. Контакти можна знати ТУТ

Щоб створити ескіз, дизайнерові необхідно відчути клієнта. І, будь впевнена, це станеться. Тут прагнуть розкрити в кожній жінці богиню, а не просто прикрасити коштовністю. До речі, ще одна відома богиня і ікона стилю — Рената Литвинова — теж відома своєю пристрастю до коштовностей. У актриси є колекція антикваних ювелірних прикрас. А її любов до вишуканих коштовностей від Carrera y Carrera призвела до того, що Рената Литвинова стала обличчям марки. А починалося все з червоних бус, подарованих бабусею...

Сьогодні в тому, що стосується замовлення ексклюзивних прикрас у тебе є необмежені можливості. Практично, як у Ренати Литвинової, Ганни Вінтур або (тільки уяви собі!) Кейт Міддлтон. Ти можеш замовити собі унікальну прикрасу DIAMOND of LOVE, яку дизайнер створить тільки для тебе, з урахуванням всіх твоїх побажань, потім тобі знайдуть відповідний камінь (їх закуповують по всьому світу), ви виберете метал і ювелір виготовить прикрасу, в якому ти будеш сяяти, як зірка.

Успішні українські жінки вже зробили вибір на користь індивідуальних прикрас, воліючи блищати в дизайнерських роботах від майстрів DIAMOND of LOVE

До речі, така спільна творчість з ювеліром — ідеальне рішення для розкішного подарунка. За кордоном саме так створюють кільця для заручин, обручки і прикраси, які підносять як презент до знаменних дат. Нехай у тебе буде більше приводів для створення таких подарунків! Нехай колекція ікони стилю регулярно поповнюється ексклюзивними прикрасами.

Фото: rexfeatures, Instagram Ренати Литвинової, depositphotos.com

Джерело: viva.ua