+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Весільна мода 2016: красива історія з DIAMOND of LOVE

.
Долина грез: Праздник Жизни

Вибір весільної сукні і обручки - приємні і хвилюючі ритуали перед весіллям. Адже наряд і ювелірна прикраса символізують початок нового життя. А ще закоханим хочеться, щоб сукня і кільця відображали багатий внутрішній світ, їх приголомшливі стосунки і… відповідали модним тенденціям. Знайомся з головними трендами ювелірної моди 2016! Надихайся історією весільної моди та модними сукнями! Створи свою красиву весільну історію з DIAMOND of LOVE!

Весільна мода — незвичайно цікаве явище. Вічні теми: біле мереживо, пишна спідниця, корсет, фата якимсь дивним чином змінюють свої втілення кожен сезон! Тенденції моди впливають на фасони весільних суконь. Незмінним залишається головне — щаслива посмішка нареченої і обручка — символ віднайдення другої половинки і нескінченного кохання.

Весільна мода стає все більш екстравагантною, але корсет і пишна спідниця, в якій ти зможеш відчути себе королевою і раніше у фаворі. Адже так хочеться в цей день якоїсь легкості образу! Звичайно, для того, щоб знайти свою сукню і відповідні по стилю обручки, доведеться потрудитися і поперейматись, але це приємні клопоти!

За обручками вирушайте в DIAMOND of LOVE. Український бренд розкішних ювелірних прикрас в 2015 році отримав серію нагород за кращу колекцію весільних прикрас на міжнародних ювелірних виставках Одеси та Києва.

Ще б пак! 7 прекрасних колекцій! Кожна виконана в оригінальному дизайні і вражає бездоганною якістю. Різноманітність стилістичних рішень обручок вражає. Бренд Любові і перший український бренд весільної та вечірньої ювелірної моди DIAMOND of LOVE дозволить тобі підібрати обручку до будь-якого весільного вбрання: від розкішного королівського до ультрамодного креативного. Традиційна скромна обручка? Чому? Сьогодні ти можеш замовити собі справжній витвір мистецтва, прикраса, яка максимально точно відобразить тебе, твоє кохання, ставлення до життя. У нового життя повинно бути розкішний початок, чи не так? Так що весільні джинси для нареченої і біла сорочка скасовуються, а замість традиційних "правильних" кілець ви надягнете такі, які вам сподобаються. І це буде на щастя!

DIAMOND of LOVE з радістю допоможе підібрати закоханим обручки, які ідеально відображатимуть філософію стосунків пари, їх смакові переваги і будуть гармоніювати як з весільним вбранням, так і з загальною стилістичною концепцією нареченого і нареченої. Тут Ви знайдете розкішні обручки з білого, рожевого і жовтого золота з діамантами, уточненої гравіюванням, стильними сучасними вставками з емалі. Помилуйтеся весільними колекціями: надихають вже самі назви цих дорогоцінних шедеврів.

Від чого завмирає серце, а потім б'ється сильніше, бо відчуває: "Моє!" Що відгукнеться в тебе в душі? "Таємниця: Натхнення", "Мій милий Ангел: азартна гра", "Загадки галактики: Золотий перетин"?

Ювелірна мода вже назвала 7 головних трендів обручок 2016:

  • Квіткові мотиви

Замість скромної обручки, ювеліри пропонують кільце з квіткою, всипане дрібненькими діамантами, немов крапельками роси.

Калейдоскоп Кохання: В очікуванні дива
Калейдоскоп Кохання: В очікуванні дива
  • Емаль

Кольорова емаль на обручці може бути у вигляді цікавого візерунка або орнаменту з символічним значенням.

Калейдоскоп Кохання: Увертюра до щастя
Калейдоскоп Кохання: Увертюра до щастя
  • Кольорові діаманти

Обручки класичної форми з кольоровими діамантами: для тих, хто любить класику, але разом з тим хоче чогось незвичайного.

Піднесення: Лагідний світанок
Піднесення: Лагідний світанок
  • Дорогоцінні камені в обручці

Раніше смарагд, рубін, сапфір в обручці дозволяли собі лише особи королівської крові. У 2016 році це тренд! Кольоровий камінь у вигляді краплі прикрасить найвишуканіші і стильні обручки.

Калейдоскоп Кохання: Карусель мрії
Калейдоскоп Кохання: Карусель мрії
  • Кільця нестандартної форми

Звичайно, всі звикли, що кільце ідеально круглої форми, але в прийдешньому році прикраса квадратної форми з білого золота — для ексцентричних натур! Різноманітні кручені лінії і кільця, немов виконані з золотого мережива — для романтиків!

Таємниці Галактики: Золотий перетин
Таємниці Галактики: Золотий перетин
  • Комбінація з різних металів і різних каменів

Обручка перетворюється справжній витвір мистецтва: якщо раніше комбінували лише метал, то тепер - різнокольорові камені і діаманти прикрашають по-справжньому непросту прикрасу.

Благословення небес: Мелодія серця
Благословення небес: Мелодія серця
  • Творчі рішення

Ювелір може зробити обручки за індивідуальним замовленням, підкресливши неповторність вашої пари. Фрагмент картини улюбленого художника, символіка, про яку знаєте тільки ви вдвох, гасло чи герб родини на кільці - обмежень для дизайну немає!

Піднесення: Аромат Сонця
Піднесення: Аромат Сонця

Вибирай, прислухайся, уявляй, як кільце буде виглядати з сукнею, і як ти будеш милуватися цією дорогоцінною прикрасою все життя! DIAMOND of LOVE з готовністю підкаже, допоможе зробити вибір і (що дуже важливо!) врахує всі твої побажання. До єдиного. У цього бренду немає ніяких обмежень у виборі матеріалу і дизайну, так що будь-який твій каприз буде виконаний, і ти захопишся бездоганним сервісом, який отримаєш як під час виконання індивідуального замовлення, так і при покупці вишуканого готового ювелірного виробу. А адже атмосфера любові і турботи - це так важливо в період підготовки до весілля! У DIAMOND of LOVE ти отримаєш це і насолодишся найприємнішим моментом у твоєму житті сповна!

Головні тренди 2016 у весільній моді: мереживні сукні з тілесним чохлом; чуттєві бюстьє з квітковою аплікацією, вишивкою перлами або декором камінчиками сваровськи; багатошарові шифонові спідниці.

Цікаві й мінімалістичні моделі, доповнені оригінальним декором: це можуть бути вставки на плечах; накидка, схожа на палантин, або мереживні рукава. Завдання все те ж, що 100 років тому - підкреслити тендітність і витонченість нареченої, створити образ янгола, але зі своїм характером.

Подивись, як чудово пасують цим моделям обручки від DIAMOND of LOVE! Цей вишуканий і незвичайний дизайн подарує тобі можливість бути унікальною і чарівною не тільки в день весілля, але і завжди, кожен день твого нескінченно щасливого сімейного життя!

Ще більше розкішних обручок від DIAMOND of LOVE

Таємниці Галактики: Літній дощ
Таємниці Галактики: Літній дощ

Прикраси можна придбати в представництвах бренда чи замовити в даному онлайн-бутику.

Фото: DIAMOND of LOVE, depositphotos.com

Джерело: viva.ua