+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Поза часом. Презентація нового ювелірного бренду DIAMOND of LOVE

.
viva.ua logo

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА

8 квітня, в "Європейському" залі "President Hotel", в рамках Другого балу відкриття весільного сезону, відбулася яскрава презентація нового ювелірного бренду DIAMOND of LOVE

Офіційну церемонію провели Андрій Джеджула та Тимур Мірошниченко. Розважальну програму очолив блискучий Амадор Лопес і його колектив Rumbero's.

Ведущие вечера Тимур Мирошниченко и Андрей Джеджула

Серед гостей заходу були і представники українського шоу-бізнесу: Наталі Ворона, Монро, Артур Боссо, Роман Полонський, Дмитро Сисоєв, Олена Філонова, Олена Гребенюк, Бігуді Шоу, В'ячеслав Соломка, Мішель, Габріелла Массанга, Владислав Ситник та Галина Безрук, Єва Бажен і багато інших.

Амадор Лопес провів ексклюзивний майстер-клас і навчив гостей запальної сальси і бачати. Виступи зірок української естради, показ весільних та вечірніх нарядів, презентація прикрас, ексклюзивні подарунки, смачні частування та п'янкі коктейлі, зробили свято яскравим і незабутнім і не залишили байдужим нікого з гостей.

Команда Wedding.ua и Амадор Лопес

Засновниця бренду Галина Старжинська презентувала гостям вишукану колекцію весільних прикрас. У своєму інтерв'ю Галина поділилася ідеєю створення бренду:

"Ідея бренду символічно відображена в назві DIAMOND of LOVE. Як діамант, справжнє кохання багатогранне, тверде і чист. Для нас найбільша радість — бути поряд з люблячими серцями і не тільки вибрати для кожної пари особливу прикрасу, але і подарувати закоханим можливість взяти безпосередню участь у створенні унікального символу любові, який буде супроводжувати їх протягом усього спільного життя."

Презентация нового ювелирного бренда DIAMOND of LOVE

На честь відкриття весільного сезону ювелірний бренд DIAMOND of LOVE представив гарнітур прикрас "В обіймах світанку" з колекції "Долина мрій".

Унести нас на кришталевих крилах в заповітну Долину мрій може тільки любов — юна, поетична, — тільки вона одна на землі може дати людині справжнє щастя.

У блиску ювелірних виробів колекції «Долина мрій» ви зможете розглядати сяйво своєї мрії. Але всі ми знаємо, що навіть найзаповітніші мрії можуть стати реальністю. Варто лише по-справжньому захотіти.

Презентация нового ювелирного бренда DIAMOND of LOVE

Також в сезоні Весна - Літо 2015 молодята зможуть порадувати себе вишуканими обручками з європейським дизайном. Химерні вінтажні візерунки, виконані з дорогоцінних металів, ніжні, як мереживо, ніколи не виходять з моди. Зворушливі і витончені, вони створені для справжніх леді.

Обручка "Долина мрій. Ти, доля моя"

Обручка "Долина мрій. Роса на квітах"

Обручка "Загадки Галактики. Між мною і тобою"

Бренд DIAMOND of LOVE створений для того, щоб втілювати яскраві спогади та унікальні історії кохання в дорогоцінних прикрасах з акцентом на індивідуальність кожної пари. Дизайн весільних прикрас DIAMOND of LOVE відображає тенденції світової ювелірної моди, але тим не менш, при бажанні, кожна пара може взяти безпосередню участь у розробці власного дизайну для свого замовлення. Підбір металу і поєднання різних його кольорів, дорогоцінних вставок, ювелірної емалі та індивідуального гравіювання подарує клієнтам DIAMOND of LOVE ні з чим не порівнянне задоволення співтворчості.

Джерело: viva.ua