+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

В гостях у ювелірного бренду DIAMOND of LOVE

.

8 квітня, в 'Європейському' залі 'President Hotel', на міському балу відкриття весільного сезону 2015, відбулася презентація нового ювелірного бренду DIAMOND of LOVE.

Бренд представив гостям нову колекцію весільних прикрас і запропонував закоханим втілити свої унікальні історії Любові в дорогоцінних прикрасах, які багато років будуть нагадувати про найважливішій події в житті.

Про ідею створення компанії та плани на майбутнє, кореспондент Wedding.ua задав питання засновниці бренду — Галині Старжинській.

Галина Старжинская

question markГалина, розкажіть трохи про ідею створення вашого ювелірного бренду, в чому його унікальність?

Ідея бренду символічно відображена в назві DIAMOND of LOVE. Як і діамант, справжнє кохання багатогранне, тверде та чисте. І ця проста істина якраз і є особливістю бренду.

Для нас найбільша радість — бути поряд з люблячими серцями і не тільки вибрати для кожної пари особливу прикрасу, але і подарувати закоханим можливість взяти безпосередню участь у створенні унікального символу любові, який буде супроводжувати їх протягом усього спільного життя.

question markОстанніми роками, зі зростанням ринку весільних послуг, на ювелірному ринку зростає конкуренція. Як це вплине на ваш бренд і решту компаній, представлені на ювелірному ринку?

Ви маєте рацію, в останні роки виробники України пропонують широкий асортимент весільних прикрас. Ми ні на хвилину не забуваємо про це.

І конкуренція стимулює нас бути кращими. Запорукою успішної взаємодії з покупцями є команда професіоналів найвищого рівня, сучасна виробнича база, новітні технології, європейський рівень якості виробів та індивідуальний підхід до побажань кожного клієнта.

Основний акцент нашої діяльності спрямований на задоволення вишуканого смаку споживача, адже саме він своїми вподобаннями регулює ринок пропозицій.

Коллекция 'Долина грез'

question markЗараз багато виробників орієнтують своїх покупців на більш бюджетні товари. Яка Ваша позиція в цьому питанні? Яка цінова політика буде представлена у Вашому асортименті?

Бренд DIAMOND of LOVE надає клієнтам можливість вибору прикрас різного цінового рівня. Але, як показує практика, головним критерієм при виборі важливих і дорогих серцю речей є, все-таки, не ціна. Для кожного покупця вирішальним стає щось особливе, те, що зрозуміло і дорого тільки йому... Бренд DIAMOND of LOVE створений для того, щоб втілювати яскраві спогади та унікальні історії кохання в дорогоцінних прикрасах з акцентом на індивідуальність кожної пари.

question markЧи правильно я Вас зрозумів, що компанія DIAMOND of LOVE дає закоханим можливість розповісти вашим фахівцям свою особисту історію любові і в результаті побачити її втіленою в конкретних прикрасах?

Абсолютно правильно, дизайн весільних прикрас DIAMOND of LOVE відображає тенденції світової ювелірної моди, але тим не менш, при бажанні, кожна пара може взяти безпосередню участь у розробці власного дизайну для свого замовлення. Підбір металу і поєднання його різних кольорів, дорогоцінних вставок, ювелірної емалі та індивідуального гравіювання подарує нашим клієнтам ні з чим не порівнянне задоволення співтворчості.

Коллекция 'Загадки Галактики'

question markНапрямок весільних прикрас основний у Вашій компанії? Чи планується подальше розширення асортименту?

Так, весільні прикраси — це усвідомлений вибір нашої компанії. Більшість ювелірних брендів пропонує різноманітний асортимент прикрас для різних приводів, а от придбання кілець для заручин або обручок, найчастіше для молодят — це перше випробування на міцність почуттів. Покупка ж наших виробів може стати радісним спільним святом любові, тому що місія DIAMOND of LOVE — перетворити підбір весільних прикрас в приємний, захоплюючий і творчий процес!

Стосовно асортименту, розширювати його ми плануємо досить часто. І кожна нова колекція буде по-своєму цікава і унікальна.

question markЮвелірні вироби прийнято вважати товарами групи 'люкс'. Які тенденції світового ювелірного ринку Ви могли б виділити сьогодні як найактуальніші?

У ювелірному світі законодавцями весільних традицій є такі флагмани, як: Tiffany Co, Cartier, Graff і інші бренди зі столітньою історією. Але ринок росте і розвиток світових технологій дозволяє виробникам застосовувати різні новаторські техніки.

Тематики весільних трендів стають більш насиченими і різноманітними — це кільця з діамантами та напівдорогоцінним вставками, емалі, вантажні візерунки, обереги тощо.

Поряд з модними новинками, DIAMOND of LOVE пропонує у своєму асортименті і класичні моделі, які не втрачають своєї актуальності століттями. Головним чинником при виборі є переваги клієнтів.

DIAMOND of LOVE

question markЯк Ви вважаєте, яка прикраса має бути у кожної жінки?

Ми, жінки, дуже трепетно ставимося до моментів щастя у своєму житті. Саме ці моменти надихають нас бути люблячими і ніжними, розуміючими і дбайливими до свого чоловіка. Тому прикраса, яка наповнена сенсом і любов'ю, назавжди залишається для кожної з нас найдорожчим ...

question markДе можна буде придбати прикраси DIAMOND of LOVE?

Повний асортимент прикрас представлений в онлайн-бутику бренду.

Придбати прикраси можна будь-яким зручним для клієнтів способом:

  • — замовити на сайті;
  • — викликати консультанта;
  • — звернутися в найближче представництво бренду.

Куди б ви не звернулися, DIAMOND of LOVE гарантує комфортний сервіс і зразкову якість.

question markЩоб Ви могли побажати нашим читачам?

Хотілося б побажати, щоб дивовижне почуття Любові сповнювало серця наших чоловіків і жінок все життя, щоб закохані дарували один одному радість і щастя. І світ стане ще прекраснішим ...

Джерело: wedding.ua