+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

DIAMOND of LOVE відкрив сузір'я Любові

.
обручальные кольца Талисман

5 листопада цього року на Воздвиженці відбулася презентація нового бутіка ювелірних прикрас. Цього разу – з особливою місією.

велірний бренд DIAMOND of LOVE самим фактом свого існування підтверджує слова класика про те, що саме краса врятує світ. І справа тут не лише в дивній, неповторній красі ювелірних виробів від цього бренду. Так, шедеври ювелірного мистецтва від DIAMOND of LOVE можуть супроводжувати і зберігати сяянням своєї краси всі найзначніші події в житті людини. Перше побачення, перше визнання, перше дитя в сім'ї, перший ювілей – кожна нова сходинка в житті людини завжди «перша», завжди унікальна. І в розумінні цього, бажанні з'єднати красу коштовних каменів і металів з прекрасними рухами сердець і незабутніми митями життя – особлива, магічна краса прикрас від DIAMOND of LOVE.

 

Але DIAMOND of LOVE не був би вірний самому собі, якби його занурення в Красу мало кордони. Ідея наступного кроку кращого ювелірного бренду нашої країни витала в повітрі і матеріалізувалася відкриттям нового ювелірного бутіка на Воздвиженці і заснуванням нового сузір'я DIAMOND of LOVE!

Так-так, віднині і назавжди в нічному небосхилі над нашою планетою світитиметься нове сузір'я на ім'я DIAMOND of LOVE. І немає сумніву в тому, що сузір'я DIAMOND of LOVE стане вірним орієнтиром для тих, хто закоханий, хто вміє мріяти, хто вірить в те, що щастя може бути таким безмежним, як небо над нами. І таким же прекрасним, як сяяння сузір'я DIAMOND of LOVE в небі і на Землі – в шедеврах ювелірних прикрас кращого ювелірного бренду нашої країни.

Шедеврам краси – гідне ограновування

Відкриваючи новий салон ювелірних шедеврів, DIAMOND of LOVE ставить собі нову висоту і ні секунди не сумнівається в тому, що ця висота буде узята. Адже перший крок на шляху до мрії про створення в столиці нашої країни ювелірної галереї вже зроблений – салон відкритий в історичному центрі Києва, на Подолі. І ті, кому пощастило там побувати, вже знають: двері цього салону завжди будуть відкриті не лише для тих, хто хоче понести з собою частку дійсної краси, але і для тих, хто хоче доторкнутися до шедеврів ювелірного мистецтва всім своїм серцем.

Завдання нового бутіка – подарувати жителям столиці і її гостям незабутні хвилини спілкування з виробами від кращих представників ювелірної справи України і Європи. Основу унікальної колаборації складають прикраси із золота, коштовного каміння, а також срібла і напівдорогоцінних каменів з використанням рідкої техніки і новітніх технологій, здатних гармонійно доповнити будь-який образ, від лаконічно-вишуканого до хитромудро-прекрасного. Кожна прикраса — це маленький витвір мистецтва, з неповторним дизайном і енергетикою.

Крім того, увазі гостей пропонуються творчі тематичні вечори, спеціальні цінові пропозиції, консультації експертів і дизайнерів, фотозона, теплий прийом, затишна атмосфера, напої, частування і чудовий настрій.

І ще один найважливіший момент: до Нового року залишилися лічені дні. І якщо ви не звиклися шукати дарунки найдорожчим своїм людям в недозволенному для таких випадків поспіху і вважаєте за краще робити дійсно унікальні дарунки, до ваших послуг – бутік ювелірних прикрас DIAMOND of LOVE. Кращого дарунку, чим ювелірна прикраса від DIAMOND of LOVE, зробленого на замовлення, просто не існує! І зробити це можна і потрібно прямо зараз, в центрі міста за адресою м. Київ, вул.Воздвиженська 31а. Замовлення можна зробити і по Whatsapp і Viber +38 (068) 135 25 25. Дзвоніть, пишіть, в DIAMOND of LOVE завжди раді гостям!

Джерело: viva.ua