+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Визнання експертів на міжнародній виставці Ювелір Експо 2018

.

З 29 листопада по 2 грудня в Україні пройшла міжнародна виставка ювелірних прикрас «Ювелір Експо 2018», традиційно зібравши провідних виробників. Грандіозна подія в черговий раз дозволило Україні зануритися в світ розкоші і ювелірного мистецтва.

Важливою подією виставки є конкурс «Краща ювелірна прикраса року», в якому ювелірний бренд DIAMOND of LOVE взяв участь.

Декоративний хрест «Таємниця: Вірність» не залишив байдужими професійних суддів і гостей експозиції, вразивши своєю оригінальністю і високою майстерністю витонченою роботи, заслужено отримав перше місце, і був відзначений дипломом «За вітонченість в ювелірній прікрасі». Художній задум втілили в собі ювелірна емаль і діаманти, в золотій оправі вони формують єдину цілісну композицію, наповнену і глибоким духовним змістом, і естетичної виразністю.

Вразив гостей виставки і розкішний асортимент ексклюзивних виробів DIAMOND of LOVE, представлений на стенді бренду: унікальні колекції обручок, вишукані сети з великими діамантами, яскраві дизайнерські прикраси з дорогоцінними каменями і ювелірної емаллю. Від прикрас не могли відірвати очей! Ними захоплювалися, їх приміряли, купували і заносили в свої wish lists подарунків на Новий рік та інші важливі дати.