+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

DIAMOND of LOVE на Фольк-Music

.

DIAMOND of LOVE, як соціально орієнтований бренд, бере участь в абсолютно різнопланових заходах і підтримує тих, хто вносить безперечний внесок у розвиток України, у тому числі творчий. Напередодні новорічних свят, ювелірний бренд DIAMOND of LOVE, в особі засновниці Галини Старжинской, підтримав музичний проект "Фольк-music", що виходить в ефір на Першому Національному телеканалі. Переможцям були вручені срібні нагороди - спеціально виготовлені DIAMOND of LOVE для цього проекту.

  

Яскраві емоції, глибокі почуття, національні традиції і, звичайно ж, чудове живе виконання надихнули компанію запустити конкурс на кращу колискову пісню.

Колискова - особливий діалог між мамою і її крихіткою. Це пісня материнської душі, ніжності і любові. Головна пісня у світі і найсильніший оберіг. Автентичні українські колискові, не лише зв'язують дитину з культурою його предків, вони закладають практично перше уявлення про світ, передають традиції сім'ї, рідного краю.

Переможці проекту отримають дорогоцінний приз - ювелірну прикрасу з колекції "Благословення Небес : Колиска", дуже символічний для цього конкурсу. Підвіска стане не лише красивою прикрасою, що втілює безмежне щастя і материнську любов, але і талісманом!

Благословення небес: Колиска