+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

DIAMOND of LOVE: пишіть для нащадків повісті своєї любові

.
обручальные кольца Талисман

В світі немає нічого прекраснішого, ніж історія кохання. І багатьом з нас дуже хочеться деколи «зупинити мить» і перевести невловимість і швидкоплинність прекрасного відчуття в щось непідвладне часу і забуттю. Наші предки знали, як це зробити.

Фамільні цінності – це не гроші

Чим так звані фамільні цінності відрізняються від звичайних? Чому прабабусині кольє, бабусині обручки і «талісмани від мами» проходят такою яскравою, таким сильним рядком через літературу і фільмографію? Невже справа лише в грошовому еквіваленті старовинних прикрас? Ні, звичайно ж, ні. «Просто» кожна фамільна прикраса народжується від Любові. І над потенціалом цієї Любові час не має сили.

DIAMOND of LOVE пропонує відродити майже втрачене. І не відкладаючи справи в довгий ящик, почати писати історію своєї сім'ї прямо зараз. Отже...

Захват Любові

Хто може сказати, з чого починається Любов? Ніхто і кожен. Ніхто – тому що немає в світі однакових історій Кохання, а кожен – тому що у кожної людини в пам'яті залишається один день, одна година або одне місце, в якому серця торкнувся Захват. Заповнив на якусь мить всю душу і пішов в минуле, щоб все життя нагадувати про себе ароматом прілого листя або музичною нотою, запахом кориці або шумом літака, що йде на зліт, теплом морської хвилі або смаком французької булочки. А може, варто зупинити мить, назавжди зберігши його в не меркнучій не те що в десятиліттях, але навіть в століттях красі коштовного каміння і золота?

А може, назавжди прив'язати Шовковий Вітер вашої любові до сережок?

Або зберегти в історії своєї сім'ї, для себе і своїх нащадків, смак Нектару Життя? Смак, який одного дня принесла у ваше життя Любов.

Мій милий янгол...

Говорять, що у кожної людини є свій янгол-охоронець. Невидимий, але усюдисущий – він поряд з нами з першої миті і до кінця. Але в житті майже кожної людини з'являється живий Янгол, руки якого теплі, голос - голублений, а всі вчинки – дбайливі. І загальне ім'я для цього Янгола – чоловік.

Мій Ангел, віру дай і сили.
Зі світанком, під кінець дня, в опівнічній тьмі,
мій Ангел милий,
прошу, не покидай мене.
Стань режисером ти чарівних снів.
Будь казкою моєю ти і мрієй,
А я зберігатиму твою Любов, і допоможу тобі розпрямити крила…

Цими чудовими рядками кожен закоханий може відкрити двері в країну сім'ї. А ключем до цих брам хай стануть каблучки для заручин. Наприклад, таке:

А може бути, ось так?

Або ось так?

Довірте відкриття першої сторіночки, ні, мабуть – передмови до своєї сім'ї каблучки для заручин від DIAMOND of LOVE. Вони зуміють зберегти силу ваших почуттів і розповісти про це без слів вашим нащадкам.

А коли прийде час сказати головне «так» в своєму житті, хай мелодія цих слів і музика, що наповнює закохані серця, ляже не зникаючим в століттях записом на обручки від DIAMOND of LOVE.

І обручка «Солодке пробудження» з колекції «Долина мрій» дійсно стане символом пробудження до нового життя.

А може, ваше сімейне життя стане азартною грою, щасливим змаганням за право бути єдиною людиною в житті того, хто дорожче за всіх на світі? Тоді вам – за обручкою «Азартна гра» з колекції «Мій милий янгол».

Все, що створене без вашої участі, здається вам чужим? І ви мрієте про єдину в світі прикрасу, гідну стати першою у вашій сімейній колекції? Довірте свою мрію фахівцям DIAMOND of LOVE і вони допоможуть вам втілити вашу мрію в дорогоцінних прикрасах.

Історія завдовжки в життя

Ті, хто вірить в щастя і любов, ніколи не втратять здатності «зупиняти миті», щоб повною мірою пережити повноту щастя. І довірити це щастя талісманам від DIAMOND of LOVE. Станьте законодавцями нової родинної традиції спочатку для своєї сім'ї, щоб з роками передати цю традицію своїм дітям і внукам – дарийте дітям в перший день їх життя талісмани – підвіски «Мій милий янгол: Початок шляху»/p>

І навіть через десятиліття при погляді на цю скромну прикрасу в серці оживатиме хвилювання того дня, коли від любові двох було народжено нове життя. Доторкнувшись до медальйончика губами, ви пригадаєте, як вперше поцілували своє дитя, як крихітна ручка стискувала ваш палець і довірила вам все своє життя. Зупиніть цю мить, вона воістину прекрасна!

Перший зубок, перша буква, перша книга, перша грамота і перший рекорд  - миті з життя ваших дітей, які вам захочеться зупинити, в житті може бути немало. Не дозволяйте їм вислизати! Пишіть літопис своєї сім'ї, відзначаючи найзначиміші досягнення своїх дітей. І вони, відкриваючи заповітну шкатулку, коли-небудь дістануть з її глибин каблучку або підвіску із словами: «Я отримала це, коли пішла в перший клас (склала свій перший іспит, навчилася їздити на велосипеді, поступила в університет)». І передадуть цей символ батьківської любові своїм дітям – на щастя, на успіх, назавжди.

Любов словами не опишеш

Приходить день, і раптом розумієш: всі слова безсилі перед вдячністю, яку ти випробовуєш по відношенню до своїх батьків і перш за все, – до мами. І тоді приходить час прийти і мовчки, тому що слова – лише жалюгідний відблиск того, що в серці – протягнути їй коробочку. І не важливо, станеться це на честь її ювілею або у вдячність за футбольний м'яч в дитинстві. Головне скаже сама Краса.

Джерело: viva.ua