+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Перемога в національному конкурсі

.
Нагородження DIAMOND of LOVE на виставці Ювелір-Експо Україна 2015

На головній сцені 30-ї ювілейної виставки «Ювелір Експо Україна», відбулося урочисте нагородження переможців щорічного конкурсу «Краща ювелірна прикраса». Конкурс також цього року відзначає свій ювілей — 15 років успішного проведення. Це були 15 років яскравих робіт, нових ідей і революційних дизайнів, талановитих майстрів. 15 років насиченої роботи журі, позитивних емоцій і вражень.

У 2015 році на розгляд журі було представлено 77 робіт і визначені переможці в 7 номінаціях.

З привітаннями та напутніми словами виступили члени конкурсної комісії:

  • дизайнер, художник-ювелір - Вержуцька Світлана Анатоліївна;
  • директор Міжрегіонального центру ювелірного мистецтва міста Києва - Авраменко Ольга Олексіївна;
  • провідний дизайнер, член Спілки художників України, директор однойменного ювелірного театру - Калюжна Тетяна Валентинівна.

Ольга Авраменко побажала всім конкурсантам натхнення і процвітання: «Конкурс — це завжди свято і сонячний настрій. Цього року в конкурсі «Краща ювелірна прикраса» примножилися кількість і якість представлених робіт. У кожній роботі відчувалася індивідуальність автора. Хочеться побажати всім авторам успіхів і процвітання».

Світлана Вержуцька відзначила високий рівень робіт: «Дуже приємно було подивитися, наскільки виріс рівень робіт майстрів. Хочу зазначити, що було представлено багато робіт з колоритною національною родзинкою. Бажаю всім натхнення, творчих успіхів і нових гідних робіт».

Тетяна Калюжна виступила з побажаннями та вдячністю: «Хочу привітати всіх конкурсантів і подякувати організаторам конкурсу «Кращий ювелірний виріб» — компанії «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Прикраси — це емоції, які відображають ту суть, яку ви запланували. Мені було дуже приємно побачити багато робіт з красивими емалями в кольорі, які притягують до себе. Мої побажання — дуже хочу, щоб наступного разу колекція виставлених робіт зросла. Своїми роботами ви даруєте нам, відвідувачам, емоції і красу. Творчого вам натхнення і майстерності. Дякую вам".

Привітання учасників конкурсної комісії

Після таких теплих слів підтримки і побажань почалося нагородження учасників конкурсу.

Прикраси бренду DIAMOND of LOVE нагороджені в 2-ох номінаціях:

  • «Краща ювелірна прикраса» — за гарнітур «Лагідний світанок»
Диплом «Краща ювелірна прикраса»
Гарнітур «Лагідний світанок»
  • «Краща серійна прикраса» — за комплект кілець «Талісман любові»
Диплом «Краща серійна прикраса»
Комплект кілець «Талісман любові»

Після нагородження виступив голова конкурсної комісії, президент АПУ Можаровський Григорій Іванович, який розповів про важливість проведення конкурсу та високий рівень робіт конкурсантів: «Учасників даного конкурсу дуже хотілося б у перспективі частіше бачити і на міжнародних конкурсах. Моїм бажанням є — залучення в конкурс художників-дизайнерів, майстрів, а також промислових підприємств і компаній, які б представили свій бренд. Хочу побажати всім подальших творчих успіхів. У майбутньому ми сподіваємося бачити більше робіт і нових облич».

Групове фото переможців всіх номінацій

Щороку конкурс «Краща ювелірна прикраса» дає можливість молодим талантам ювелірної галузі заявити про себе і представити власні творіння на оцінку компетентному журі та гостям виставки «Ювелір Експо Україна».