+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Пізнай себе і світ через сяйво краси від DIAMOND of LOVE

.
обручальные кольца Талисман

До 1 вересня – Дня Знань залишилися лічені дні. Букети першокласників, стримана радість старшокласників і зворушені сльози батьків зіллються цього дня в одну мелодію – мелодію урочистості Знань, сокровенні таємниці якого нам належить відкривати все своє життя.

Ювелірний бренд DIAMOND of LOVE від щирого серця поздоровляє всіх з Днем Знань і пропонує поглянути на життя в її безмежному пізнанні через призму Краси.

Ми вчимося любити

Хто з нас не пам'ятає свого першого кохання? Того, яке ще в першому класі. І ще одному першому коханню – яке вже на порозі випускного. І ще: у вже «зрілі» роки – коли під двадцять і коли здається, що дитячі захоплення нарешті позаду, а перед тобою – справжнісіньке. А в 25 – те, що на все життя. А в 30, 40? У житті кожної людини є мить, коли ми розуміємо, що в будь-якому віці Любов прекрасна і досконала. І жити варто лише ради цього приголомшливого в своїй Красі і дієвості Знання. Адже в ту саму мить, коли це засліплююче в своїй ясності і глибині Знання раптом стосується Душі, приходить Натхнення, народжене Знанням Любові. І з самої глибини сердець людей, що навчилися любити, народжуються шедеври Краси: не вмираючі в століттях вірші і музика, картини і храми, наукові відкриття і просто невидимий для сторонніх очей Трепіт Душі, який через мить розчиниться в просторі або... Або знайде собі вічний притулок в Предметі Краси, присвяченій одній -єдиній людині на Землі.

І слова "Я тебе нікому не віддам!" здадуться єдино-важливими на Землі – тими, ради Знання яких і народжуємося ми всі на цій Землі.

І навіть стара наша куля земна раптом припинить свій політ в очікуванні дива, старого як світ і ніколи не старіючого, – Дива Любові, знання про яке приходить до кожного глибоко-особистими, але завжди прекрасними дорогами.

І знання відповідей на всі загадки прийде в просторі між двома люблячими серцями – між мною і тобою.

Так, лише та людина має право сказати, що знання про Любов назавжди оселилося в його серці, якщо воно назавжди сполучене з Красою.

Краса Галактики

З чого починається Краса? Із знання про те, як прекрасна перша росинка в променях висхідного сонця? А може, вона народжується в безкінечних просторах Галактики, щоб промчав через мільйони кілометрів, змусити нас прийняти всією душею знання про безкінечну красу Галактики? До речі, яка вона, Краса Галактики? Можливо, вона схожа ось на це?

А може, знання про Красу приходить, коли крізь будні раптом пробивається Посмішка Неба?

Або коли босі ноги ступають на уранішню росу, і в душі раптом починає звучати пісня, яку ніхто і ніколи до цього не чув. Своя пісня.

В дійсної Краси немає кордонів, вона так само безкінечна і прекрасна, як Знання всіх Загадок Галактики

Так хай же наша дорога до Знання лежить через Красу! У цьому Істина. І жити варто лише ради цього приголомшливого в своїй Красі і дієвості Знання. Адже в ту саму мить, коли це засліплююче в своїй ясності і глибині Знання раптом стосується Душі, приходить Натхнення, народжене Знанням Любові.

До речі, всі прикраси бренду можна замовити на сайті або в офіційних представництвах DIAMOND of LOVE.

Джерело: viva.ua