+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

DIAMOND OF LOVE: скажи «Кохаю!» подарунком

.
Долина мрій: Свято Життя

Уміння дарувати і отримувати подарунки — це справжнє мистецтво! Втім, цей талант можна розвивати, щоб робити щасливішими себе і ділитися своїм щастям з коханими. Вишуканий подарунок починає наповнювати життя приголомшливо сильною і світлою енергетикою — тією, з якою його створювали, тієї, з якою його вибирали, тієї, з якою його дарували. Ці потужні потоки можна і потрібно використовувати для процвітання!

На серці радість, душа співає, ти відчуваєш, що за спиною виросли крила, і ти вже не йдеш по життю, а просто летиш? При цьому сьогодні не твій день народження, чи не Новий рік і не 8 Березня? Все одно гарний настрій потрібно відсвяткувати! Найпростіший і приємний спосіб — купити подарунок собі чи коханому. Зроби це саме тоді, коли ти переповнена хорошими почуттями! Твої яскраві емоції неодмінно допоможуть тобі висловитись без слів за допомогою вишуканого розкішного подарунка.

Щоб твій стан і прекрасні відчуття залишилися з тобою назавжди, купи красиву ювелірну прикрасу: кожен раз, надягаючи її, ти будеш повертатися в радісний день і підживлюватися його енергією.

До речі, в Європі вже давно кільця в подарунок один одному пара вибирає разом. Це не сюрприз, зате скільки приємних емоцій дарує такий похід з коханою людиною в ювелірний салон, це прекрасна можливість ще краще пізнати один одного, вивчити смак партнера, зрозуміти, що йому подобається!

 

Девід Бекхем за 16 років подружнього життя подарував Вікторії 13 обручок! Зараз немає строгих правил, що стосуються дизайну цієї прикраси, а також чіткої кількості обручок. Ви можете піти і замовити щось в стилі Бекхем: кільце зі смарагдом, діамантом у формі сердечка або обручку, немов припудрену розсипом з діамантів. І зовсім не обов'язково дарувати такий подарунок на річницю весілля: нехай приводом стане те, що вам так добре разом, що ви знайшли один одного серед мільйонів людей!

Зайди на сайт розкішного ювелірного бренду і тобі захочеться підібрати щось з колекції, що відповідає твоєму настрою: «Восторг: ласкавий світанок», «Долина мрій: в обіймах світанку», а може це буде Талісман Любові, Щастя або Добра . Ти сама відчуєш свою прикрасу!

Головне — дозволити собі отримувати подарунки: від себе самої, від коханого, від Всесвіту. І якщо подарунок вибраний і піднесений з щирими хорошими побажаннями, якщо в нього вкладена частинка душі і позитивні емоції, то він перетворюється в гарний талісман. Позитивна енергетика тільки накопичується, перетворюючи ювелірну прикрасу або дорогий аксесуар в джерело сили для того, кому його подарували, і для того, хто зробив цей розкішний подарунок.

Помічала, що забезпечені люди дарують один одному подарунки частіше? Це не тільки тому, що у них більше можливостей. Можливості приходять, коли є бажання подарувати радість іншому. За твердженням сучасних психологів, чим більше чоловік буде наповнювати свою жінку любов'ю, чим з більшим задоволенням буде дарувати подарунки, чим з дужчою насолодою буде займатися з нею коханням, тим більших успіхів досягне в бізнесі. Подарунок жінці - прямий і приємний шлях до процвітання. Так працюють закони Всесвіту.

Якщо ти займаєшся власним щастям, будеш балувати себе, то і чоловік поряд з такою жінкою буде прагнути доставити і отримати задоволення. До речі, коханому теж потрібні твої подарунки. Кільце-талісман, гарний браслет з символікою удачі відмінно підійдуть як подарунок чоловікові.

Якщо ти все-таки любиш подарунки з приводу, то зовсім скоро всесвітній день чоловіків! А ще є Всесвітній день чоловіків, день батька, день матері, день синів і дочок, навіть окремо — день середньої дитини. Кожне з цих свят покликаний дати більше уваги тим, кого вшановують в цей день, а значить, — дати більше сили, краси і впевненості в собі! Але ніхто не заважає влаштувати собі власний день матері і подарувати мамі кільце, просто, щоб вона знала, що ти любиш її, цінуєш все, що вона робить! Або здивуй батька. Це він тільки на вигляд такий суворий чоловік: перстень від DIAMONDof LOVE, подарований дочкою, він би носив, повір! З гордістю.

Проявляй себе через подарунок! Можливості зараз просто унікальні! Зробити на замовлення запонки для коханого чоловіка, на яких буде освідчення в коханні або його улюблена символіка, отримати в подарунок свою улюблену квітку у вигляді брошки з натуральними каменями в золоті, замовити ювелірну прикрасу за мотивами картин улюбленого художника! У DIAMONDofLOVE ви отримаєте елітну прикрасу преміум класу, яка стане просто безцінним подарунком. Вишукана ювелірна прикраса, яка буде підживлювати потужною енергією любові його власника.

Источник: viva.ua