+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Чарівні прикраси-талісмани від DIAMOND of LOVE

.
Підвіска «Талісман Любові» від DIAMOND of LOVE

Український ювелірний бренд DIAMOND of LOVE слідує своїм принципам, створюючи унікальні прикраси: бездоганна форма кожного ювелірного виробу наповнена глибоким змістом. Нова колекція обручок-талісманів, сережок, підвісок і браслетів наділяє щасливих володарів вишуканих прикрас особливою силою.

Кільце-талісман — це можливість відчути енергетичну підтримку Вищих Сил, що допомагає досягти будь-яких висот. Це символ нескінченної любові і натхнення, яке вірні серця дарують один одному. Вибравши кільце-талісман, ви посилите свій союз, зміцните ваші стосунки і привернете більше удачі, везіння та позитиву в своє життя за допомогою дорогоцінної прикраси.

У новій колекції DIAMOND OF LOVE можна побачити найрізноманітніші кільця та інші ювелірні прикраси: талісман Добра, Любові, Віри, Життя, Гармонії, Миру, Щастя ...​

 

Дизайн покликаний задовольнити смак кожного, хто хоче отримати нестандартне кільце, а кільце-талісман, наділене особливою силою — це біле, жовте і рожеве золото зі вставками з ювелірної емалі і діамантів (ви можете вибрати матеріал виконання ювелірної прикраси за своїм бажанням). Уяви, що ти можеш купити сережки, які не тільки пасусватимуть кольорові очей, але й будуть прикрасою з елементом чарівництва: одягаєш у відповідальний момент, і йдеш на зустріч вже більш упевнена, спокійна. Також можна придбати сережки-талісмани або підвіску, які будуть твоїми вірними супутниками в важливі дні твого життя.

Якщо говорити про парні кільця, то кожен ювелірний виріб зроблено в двох варіантах: чоловічому та жіночому. Це не тільки дизайнерське рішення, але ще й розуміння того, що колір впливає на чоловіків і жінок по-різному. Найпотужніші вічні символи зображені вишукано і в той же час сучасно. Поєднання кольорів ювелірної емалі і золота підібрані блискуче! Вам потрібно лише прислухатися до себе, щоб відчути, на який з талісманів відгукується душа, який символ наповнює силою, яка з прикрас дарує позитив і підживлює упевненістю в тому, що у кожного з нас (і у кожної пари!) є своє божественне призначення, і тому Вищі Сили допомагають нам зустрітися, і бути щасливими разом.

Ви точно відчуєте ваші кільця, ваш талісман! Можливо, саме вибір кільця-талісмана, покупка парних кілець або сережок, кулона буде початком формування більш чуйного ставлення до себе, до пореб внутрішнього Я, початком роману з собою. Адже саме любов до себе, наповненість дають нам можливість ділитися любов'ю з тим, хто поруч, транслювати позитив в навколишній світ.

Магія кілець в їх нескінченності: у кільця немає початку і кінця. Такими ж нескінченними будуть ваші почуття, любов до життя, віра в краще і можливість досягти найвищих цілей разом, якщо кожен день ви будете використовувати весь свій внутрішній потенціал, посилюючи його кільцем-талісманом. Втім, будь-який ювелірний виріб з колекції «ТАЛІСМАН» компанії DIAMOND of LOVE має магічні властивості. Ти відчуєш це, навіть просто зазирнувши в електронний каталог. Така сила древніх символів, нанесених на прикраси-талісмани.

Прикраса, створена DIAMOND of LOVE, ніколи не буде нейтральною: вона здатна змінити ваше життя на краще. Разом з вами, разом з вашою любов'ю, талантами і вірою в себе. Талісман — це те, що підтримує і посилює ваші здібності та якості, створює гармонію між вами і навколишнім світом, допомагає легко реалізовувати всі задуми, прибирає перешкоди.

Як це працює? Зумівши підібрати талісман, ви отримуєте додатковий імпульс для розвитку. Ви самі стаєте більш легкими і динамічними, дієте по відчуттях, уникаєте непотрібних ризиків. Все ніби приходить само, але насправді ваші здібності підсилює підтримка Вищих Сил, прихована в знаках і символах прикраси-талісмана. Саме тому так важливо розглянути, відчути цей зв'язок, яка повинна неодмінно з'явитися між вами і ювелірним виробом, будь то кільце або сережки, підвіска або браслет.

В античній культурі кільце відігравало роль стабілізатора, зміцнюючого зв'язок між душею і тілом. Правда, саме це ми відчуваємо, коли починаємо по-справжньому любити людину? Відчуття, що тіло оживає і починає жити повноцінним життям, підживлюючись енергією душі, любові, радості.

Прикраса-талісман підсилить всі ці відчуття, зробить ваше кохання сильним, міцним, нескінченним і подарує впевненість у тому, що разом назавжди. Тому що так задумано вище!

Ознайомитися з повним асортиментом колекції «ТАЛІСМАН» можете на сторінці колекції.

У нашому онлайн-бутику ви знайдете парні кільця: саме такі рекомендують вибирати закоханим перед весіллям. А ще можна підібрати підвіски, сережки, браслети. Всі ці прикраси-талісмани ти можеш приміряти і розглянути як слід в представництвах компанії у великих містах України — Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську.

Источник: viva.ua