+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Виходь за мене заміж: 5 способів зробити цей день незабутнім

.
Долина грез: Праздник Жизни

У житті кожної дівчини є дні, що не стираються з її пам'яті ніколи. І день, коли вона чує слова «Виходь за мене заміж!» Стоїть на першому, найпершому місці. Ми підібрали 5 найромантичніших пропозицій руки і серця і будемо дуже раді, якщо одна з них стане найщасливішою частиною твого життя.

 

Благословення Небес

В історії, міфології і поезії практично всіх народів світу любов і сім'я пов'язані з небом. Та й як в цій справі без благословення Небес, без залучення до свого союзу найлегшої, світлої, радісної стихії повітря, без щастя, у якого немає меж, як немає меж у неба? Політ на повітряній кулі на світанку, в променях ранкового сонця, коли потоки висхідного повітря так само сильні, як і ваше обопільне прагнення до щастя, стане незабутньою подією у вашому житті. А слова

 

Клянусь, кохатиму тебе я безконечно,
Не зраджуючи вірність берегти.
Чекатиму тебе душевно і сердечно,
Щоб разом бути вічно, завсігди.
Ти знай, немає в цілім світі,
Нежніше й лагідніше слів.
Що краще всіх ти на усій планеті,
І все сильніше чути наш любовний спів.


стануть незмовкаючим гімном вашої любові, благословенної Небесами.

Над словами цієї клятви не буде влади ні часу, ні життєвих випробувань, якщо їх скріплять два кільця.

 

Клятву, скріплену Небесами, повір, порушити неможливо.

А може, ви хочете, щоб в душі все життя жила чарівність польоту на повітряній кулі? «Диригентською паличкою» до вашої особистої симфонії небес може стати маленька коробочка, відкрита сильною і ніжною рукою твого обранця. Коробочка, в якій лежить кільце для заручин.

 

Одного погляду на це колечко протягом усього життя буде досить, щоб пам'ять знову перегорнула перед уявним поглядом небо, сонце і такий же неосяжний простір, як і ваша любов, що з'єднує навіки.

 

Ти в мене єдина

Всі шлюбні союзи укладаються на небесах, це істина, з якою погодилась незліченна безліч поколінь. Істина, проголошена великими поетами, перекладена на ноти геніальними композиторами, передана найтоншими відтінками кольору знаменитими художниками. Впишіть в цей нескінчений Літопис Любові і свої рядки: нехай пропозицію руки і серця пролунає там, де завжди живуть флюїди любові, заради якої не шкода життя: у виставковому залі картинної галереї, перед картиною великого художника. Або в театрі опери та балету, між найтоншими нотами нескінченної пісні про кохання. Ваша любов продовжить ті історії, якими люди захоплюються століттями. Але вона не втратить при цьому своєї індивідуальності. Адже її підтвердженням буде витончена підвіска «Благословення небес», виконана за індивідуальним замовленням, з вашими ініціалами.

 
 

Принц на білому коні

Принц на білому коні ... Він сниться маленьким дівчаткам, про нього потай від розумної і досвідченої мами і глузливих подруг мріють дівчата, здатні любити тільки Принца. Бідного або багатого, красивого чи не дуже, але - Принца. І якщо в один прекрасний день він раптом з'явиться під вікнами твого будинку (або ресторану, в який він запросив тебе напередодні) на справжнісінькому білому коні, в білому одязі і з букетом червоних троянд з крапельками роси на ніжних пелюстках - цього жіночому серцю не забути ніколи. І нехай заздрить весь будинок, вся вулиця, все місто, весь Всесвіт в ту мить, коли твій єдиний на всьому білому світі Принц стане на одне коліно і скаже заповітне «Виходь за мене заміж!». А на його долоні блисне колечко «Таємниці Галактик» — таке ж чарівне і загадкове, як і душа твого коханого.

 
 

Багряні вітрила

Знаєш, як виникла ідея повісті «Багряні вітрила»? Ось як розповідає про це автор твору Олександр Грін: «Я зупинився біля вітрини з іграшками і побачив човник з гострим вітрилом з білого шовку. Ця іграшка мені щось сказала, але я не знав - що, тоді я прикинув, чи не скаже більше парус червоного, а краще того - багряного кольору, тому що в багряному є яскрава радість. Радість означає знання, чому радієш».
Твоя радість не буде безпредметною, ні про що. Якщо твій «капітан» запросить тебе на прогулянку на яхті і ти, немов юна Ассоль, зійдеш на палубу корабля з багряними вітрилами, вигадана історія оживе і проведе вас за собою через все життя. І не біда, що яхта саме з багряними вітрилами - практично недосяжна мрія. Тисяча повітряних куль червоного кольору тріумфу «виправлять» традиційно-білий колір вітрил. Ваша любов і колечко для заручин «Дбайливий дотик» стануть заверешенням, але не закінченням цієї прекрасної картини.

 
 

Париж - місто кохання

Крилату фразу «Побачити Париж і померти» давно вже потрібно виправити. Померти для минулого, але народитися для майбутнього - ось як треба читати цю фразу тим, хто стоїть на порозі найдивнішої і прекрасної події у своєму житті - злиття двох сердець, двох доль в одну, могутню і неймовірно-прекрасну. І не так важливо, де саме прозвучать заповітні слова - на Ейфелевій вежі або в опері Гарньє, парку Астерікс з його античними мотивами або легковажно-прекрасному кабаре Лідо. А може, місцем народження вашого щастя стануть фешенебельні Єлисейські поля? До їх вишуканої розкоші якнайкраще підійде мрійливе сяйво кільця «Долина мрій: Пробудження Радості». Нехай пробуджена Радість позбудеться сну заради вашої безсонної любові!

 
 

Будь моєю королевою

Хто з дівчат відмовиться стати королевою хоча б на один день? Адже це так просто: подати до під'їзду старовинний екіпаж, з якого вийде кучер в білих рукавичках і кавалер - той, хто давно вже став королем твого серця і хто готовий назвати тебе своєю єдиною на всьому білому світі королевою. Нехай він покаже тобі свої володіння - кращі, воістину королівські місця вашого міста. Це можуть бути царські палаци, в яких вас чекають «слуги», готові занурити вас в царську розкіш і відобразити це навічно кадрами фотосесії. Або затишний ресторанчик з мільйоном червоних троянд. Царський парк або один-єдиний дуб, під гілками якого буде виголошена клятва у вірності. З давніх-давен в слов'янській традиції дуб вважався символом чоловічої сили. Під його гілками вимовлялися клятви, на сторожі яких стояв Дух цього величного дерева. А золото - символ чистоти намірів започаткує ще одну «Загадку Галактики» - вашого обопільного щастя, в основі якого - твоя чарівність.

 

Зазирнувши в онлайн-бутик ювелірної компанії DIAMOND OF LOVE, ви знайдете парні кільця: саме такі рекомендують вибирати закоханим перед весіллям. А ще можна підібрати підвіски, сережки, браслети. Всі ці прикраси-талісмани ти можеш приміряти і розглянути як слід в представництвах компанії в великих містах України - Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську.