+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

DIAMOND of LOVE виступив генеральним партнером головної спортивної події року!

.

Сприяючи розвитку спорту і підтримуючи талановиту молодь, ювелірний бренд DIAMOND of LOVE виступив генеральним партнером - XV Міжнародного турніру зі спортивної гімнастики. Організатором Ukraine International Cup виступила олімпійська чемпіонка і видатна спортсменка Стелла Захарова.

Ювелірний бренд DIAMOND of LOVE вважав за свій обов'язок сприяти в проведенні соціального проекту, метою якого є популяризація спорту в нашій країні і пропаганда здорового способу життя.

За словами Галини Старжинський: "Участь українського ювелірного бренду DIAMOND of LOVE в міжнародному турнірі зі спортивної гімнастики не піар кампанія бренду, а прояв громадянської позиції особисто моєї. Це данина поваги тим, хто в своїх справах проявляє вищу ступінь здатності майстерності і таланту. Це підтримка України, країни, в якій народилися мої батьки, я і моя дитина. Я далека від політики і не хочу витрачати час і розбиратися, чому держава не виділяє кошти на тренування духу і волі у майбутнього нації. Чим можу, тим і підтримую. Якщо кожен перестане чекати дій від когось і почне діяти сам, тоді в нашій країні будуть інші результати. "

Протягом двох днів - 1 і 2 квітня, змагалися спортсмени з 12 країн світу.

На турнірі були присутні чемпіони світу, олімпійські чемпіони, багаторазові призери міжнародних змагань, а також делегації з багатьох країн світу.

Приїхав на відкриття та головний мотиватор української збірної - олімпійський чемпіон Олег Верняєв, якому засновниця бренду DIAMOND of LOVE вручила золотий пам'ятний значок.

 

Спортсмени показали високі результати. Для всіх переможців турніру DIAMOND of LOVE підготував дорогоцінні подарунки.

У розважальній частині гостей чекав приголомшливий концерт, захоплюючі номери повітряних гімнастів на кільцях, танцювальні та музичні групи, зірки української естради та багато ін.

Пишаємося талановитою молоддю України!