+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

DIAMOND of LOVE на виставці EXPO Wedding Fashion Ukraine 2018

.

Ювелірний бренд DIAMOND of LOVE взяв участь у виставці EXPO Wedding Fashion Ukraine 2018, яка відбулася 4-5 листопада в столичному виставковому центрі «Парковий».

Протягом двох днів українські дизайнери продемонстрували на подіумі нові весільні колекції 2019 роки для гостей і байєрів з 20 країн світу.

У спеціально побудованій бренд зоні, український ювелірний бренд DIAMOND of LOVE представив авторські колекції обручок, що підкорюють витонченою елегантністю і сучасним стилем, ексклюзивні каблучки для заручин з діамантами, сапфірами та іншим коштовним камінням, що зачаровують своїм сліпучим сяйвом, а також розкішні весільні прикраси, які ідеально підкреслили і завершили образи моделей на подіумі.

Весільні ювелірні колекції були представлені з урахуванням різних категорій кінцевого споживача. У кожному сегменті - багатий модельний ряд, відповідний актуальним модним трендам.

На шоу-показі ювелірних колекцій від DIAMOND of LOVE баєри високо оцінили винятковий дизайн, якість і ефектність виробів українських майстрів і запросили на Barcelona Bridal Fashion Week

Хедлайнерами заходу стали зірки серіалу "Школа". Олена Курта, Ліза Василенко, Анна Трінчер і Олена Ларіна взяли участь у весільному показі, продефілювавши по подіуму в вінчальних сукнях ТМ MAXIMA.