+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Франція ... як багато в цьому слові

.

Франція ... як багато в цьому слові. Франція - чудова країна наповнена духом любові і романтики, вона муза для багатьох поетів і письменників. Країна, яка є законодавицею в світі стилю і моди. Це особливий світ, в якому можна реалізувати абсолютно будь-яке Ваше каприз.

Саме в цей неперевершений світ істинної розкоші, елегантності та шику, занурив на французькому уікенд своїх гостей ювелірний бренд DIAMOND of LOVE. Запрошені мали змогу насолодитись красивою французькою музикою, вишуканими частуваннями, елітними напоями і найголовніше - оновленим асортиментом ювелірних прикрас.

Для поціновувачів справжньої краси, господиня вечора, ідейний натхненник і засновниця бренду Галина Старжинська, представила нові колекції і розповіла про історію створення кожного, воістину прекрасного виробу. Показала які аксесуари сьогодні в тренді, що варто носити і як перетворюється образ завдяки всього одній деталі!

Доторкнутися до прекрасного і приміряти будь-який вподобаний виріб зміг кожен бажаючий. Витончені і стильні золоті аксесуари, прикраси з діамантами та іншими дорогоцінними каменями, дали можливість кожній жінці відчути себе справжньою королевою, адже кожен виріб DIAMOND of LOVE вихваляє красу Жінки!

Дякуємо всім гостям, що провели цей вечір разом з DIAMOND of LOVE