Notice: Undefined variable: url in /home/diamond/sites/diamondoflove.com.ua/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_kbm.php on line 88Notice: Undefined variable: url in /home/diamond/sites/diamondoflove.com.ua/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_kbm.php on line 89Notice: Undefined variable: url in /home/diamond/sites/diamondoflove.com.ua/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_kbm.php on line 90 Новини компанії «DIAMOND of LOVE» page 2
+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

DIAMOND of LOVE відкрив сузір'я Любові

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА 5 листопада цього року на Воздвиженці відбулася презентація нового бутіка ювелірних прикрас. Цього разу – з особливою місією. велірний бренд DIAMOND of LOVE самим фактом свого існування підтверджує слова класика про те, що саме краса врятує світ. І справа тут не лише в дивній, неповторній красі ювелірних виробів від цього бренду. Так, шедеври ювелірного мистецтва..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE: пишіть для нащадків повісті своєї любові

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА В світі немає нічого прекраснішого, ніж історія кохання. І багатьом з нас дуже хочеться деколи «зупинити мить» і перевести невловимість і швидкоплинність прекрасного відчуття в щось непідвладне часу і забуттю. Наші предки знали, як це зробити. Фамільні цінності – це не гроші Чим так звані фамільні цінності відрізняються від звичайних? Чому прабабусині кольє, б..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE: магія каменю освячується тільки Любов'ю

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА Через коштовні камені наші предки вірили з незапам'ятних часів. Вони знали, що сапфіри і алмази, аметисти і топази здатні творити дива. Тонкощі цього знання, уміння поєднувати тонку красу з таємничою магією передавалися від майстра учневі з покоління в покоління. Галина Старжинська, власниця ювелірного бренду DIAMOND of LOVE – з числа тих, хто не розумом, а серце..

Читати більше...

Пізнай себе і світ через сяйво краси від DIAMOND of LOVE

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА До 1 вересня – Дня Знань залишилися лічені дні. Букети першокласників, стримана радість старшокласників і зворушені сльози батьків зіллються цього дня в одну мелодію – мелодію урочистості Знань, сокровенні таємниці якого нам належить відкривати все своє життя. Ювелірний бренд DIAMOND of LOVE від щирого серця поздоровляє всіх з Днем Знань і пропонує поглянути на ж..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE: «Прикраси зі змістом»

.

  Сьогодні ювелірні вироби є важливими аксесуарами для створення повноцінного образу. Але, якщо вони ще виготовлені з врахуванням індивідуальних особливостей замовника, з кращих матеріалів і з дотриманням стандартів якості на всіх етапах виробництва, то сміливо можуть претендувати на звання вигідної інвестиції в майбутнє. Про те, як прикрасу перетворити на родинну реліквію, вигідно інвес..

Читати більше...

Виїзне одруження з DIAMOND of LOVE - твій унікальний шлях до Щастя

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА Виїзні церемонії одруження - це дуже хороша можливість відійти від сухого офіціозу і провести найважливішу подію в своєму житті по власному сценарію. Варіантів таких сценаріїв може бути багато. Але послухайтеся поради бренду любові і весільної моди DIAMOND of LOVE – прислухайтеся до свого серця і організовуйте своє весілля по унікальному сценарію вашої душі. А що..

Читати більше...

Сімейні цінності і DIAMOND of LOVE - краса, яка не зникає

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА Історія кожної щасливої сім'ї виткана з якнайтонших ниток ніжних відчуттів і пристрасних поривів. Із запахів, що живуть в глибинах підсвідомості. І раптово спливаючих перед внутрішнім поглядом картинок абсолютного щастя. І все це – Красиво. Красиво з найбільшої букви. У всього є початок З чого починається сім'я? З першого зацікавленого погляду, збіглого торкан..

Читати більше...

Краса рятує світ невпинно: будь досконалістю з DIAMOND of LOVE

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА "Краса врятує світ" - сказав безсмертний класик. І всього лише в трьох словах зумів передати величезну силу дійсної Краси. раса невпинної праці ради майбутнього, краса самовідданого подвигу заради ближнього, краса таланту, який в своєму натхненному польоті піднімається на невимірні, незбагненні висоти. Все це відбувається в нашій країні щодня. І не говорити про ц..

Читати більше...

9 кращих побачень від DIAMOND of LOVE

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА DIAMOND of LOVE відсвяткував свій день народження. І зробив це, природно, в чарівних флюїдах Любові, Краси та Радості. Що? Де? Як? Диво завжди приходить в усій пишності, у всеозброєнні своєї краси. А день народження DIAMOND of LOVE - популярного українського ювелірного бренду, що перейняв на себе місію завжди бути поряд з тими, в чиїх серцях живе Любов, апріор..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE - «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ»

.

За результатами ранжування Національного Рейтингу якості товарів і послуг "Зірка Якості", українському ювелірному бренду DIAMOND of LOVE, в особі власника Старжинській Галини Валентинівни, присвоєно звання "КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ" за незмінно високу якість і досягнення переваги у бізнесі серед підприємств, працюючих в Україні! Це результат кропіткої роботи і заслужений авторитет в очах клі..

Читати більше...