Notice: Undefined variable: url in /home/diamond/sites/diamondoflove.com.ua/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_kbm.php on line 88Notice: Undefined variable: url in /home/diamond/sites/diamondoflove.com.ua/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_kbm.php on line 89Notice: Undefined variable: url in /home/diamond/sites/diamondoflove.com.ua/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_kbm.php on line 91 Новини компанії «DIAMOND of LOVE» page 3
+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

20-а ювілейна церемонія вручення премій «ЛЮДИНА РОКУ - 2015»

.

26 березня 2016 року, в Палаці " Україна", український бренд ‎DIAMOND of LOVE‬ виступив Ювелірним Партнером на 20-ій ювілейній церемонії вручення премій "ЛЮДИНА РОКУ - 2015". Дорогоцінна премія в номінації від ювелірного бренду DIAMOND of LOVE "Сяйво досконалості" вручена кращим представникам української нації, які своїми досягненнями внесли найбільш відчутний внесок у розвиток нашої держави. ..

Читати більше...

Виходь за мене заміж: 5 способів зробити цей день незабутнім

.

У житті кожної дівчини є дні, що не стираються з її пам'яті ніколи. І день, коли вона чує слова «Виходь за мене заміж!» Стоїть на першому, найпершому місці. Ми підібрали 5 найромантичніших пропозицій руки і серця і будемо дуже раді, якщо одна з них стане найщасливішою частиною твого життя.   Благословення Небес В історії, міфології і поезії практично всіх народів світу любов і..

Читати більше...

День закоханих з DIAMOND of LOVE

.

"Об’єднувати серця" - головна місія компанії DIAMOND of LOVE виконана. 14 лютого у "Зимовій країні" у Києві "одружили" понад сотню пар. Закохані мали нагоду заявити про свої почуття біля шлюбних арок розміщених на території казкового містечка. Засновниця бренду - Галина Старжинська - презентувала нові фірмові прикраси, а для церемонії заручин компанія DIAMOND of LOVE підготувала чарівну пар..

Читати більше...

Легенди обручки: збережи Кохання й Вірність з DIAMOND of LOVE

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА Творці українського ювелірного бренду DIAMOND of LOVE впевнені: обручки володіють воістину магічною силою, витоки якої таяться в глибинах історії всього людства. Уяви собі картину: навколо високого багаття в кільці одноплемінників в всепоглинаючому, пристрасному танці - двоє. Він і Вона. Наречений і наречена. Чоловік і дружина. Два люблячих серця, з'єднаних - чим..

Читати більше...

Весільна мода 2016: красива історія з DIAMOND of LOVE

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА Вибір весільної сукні і обручки - приємні і хвилюючі ритуали перед весіллям. Адже наряд і ювелірна прикраса символізують початок нового життя. А ще закоханим хочеться, щоб сукня і кільця відображали багатий внутрішній світ, їх приголомшливі стосунки і… відповідали модним тенденціям. Знайомся з головними трендами ювелірної моди 2016! Надихайся історією весільної моди..

Читати більше...

Розіграш каблучки з діамантом від DIAMOND of LOV

.

15.11.2015 на виставці Ювелір Експо, було розіграно кільце з діамантом від DIAMOND of LOVE серед учасників акції "Перше побачення" і покупців, що заповнили анкети. Щасливою власницею кільця стала дівчина Поліна, яка відвідала виставку зі своїм хлопцем. Закохана пара купила підвіску від DIAMOND of LOVE і вирішила взяти участь у розіграші і не дарма! Емоції щастя і радості дівчини при оголоше..

Читати більше...

Перемога в національному конкурсі

.

На головній сцені 30-ї ювілейної виставки «Ювелір Експо Україна», відбулося урочисте нагородження переможців щорічного конкурсу «Краща ювелірна прикраса». Конкурс також цього року відзначає свій ювілей — 15 років успішного проведення. Це були 15 років яскравих робіт, нових ідей і революційних дизайнів, талановитих майстрів. 15 років насиченої роботи журі, позитивних емоцій і вражень. У 2015..

Читати більше...

Почесна нагорода DIAMOND of LOVE

.

Колектив і Партнери DIAMOND of LOVE вітають засновницю і керівника компанії, з нагородженням вищою суспільною нагородою України "Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни»" і медаль "За жертовність і любов до України". Як зазначено у грамоті-нагородження, рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лідери 21го століття» За щоденну високопрофесійну, копітку працю, в..

Читати більше...

DIAMOND OF LOVE: скажи «Кохаю!» подарунком

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА Уміння дарувати і отримувати подарунки — це справжнє мистецтво! Втім, цей талант можна розвивати, щоб робити щасливішими себе і ділитися своїм щастям з коханими. Вишуканий подарунок починає наповнювати життя приголомшливо сильною і світлою енергетикою — тією, з якою його створювали, тієї, з якою його вибирали, тієї, з якою його дарували. Ці потужні потоки можна і по..

Читати більше...

Ювелірний Салон - 2015, Одеса

.

З 6 по 9 серпня 2015 р, у виставковому комплексі Одеського Морського вокзалу пройшла міжнародна, воістину дорогоцінна виставка «ЮВЕЛІРНИЙ САЛОН». У виставці взяли участь понад 150 компаній з України, Туреччини, Греції та Італії. Бренд DIAMOND of LOVE був успішно представлений на святковій виставці — саме в цьому році «ЮВЕЛІРНИЙ САЛОН» святкував свій тридцятий ювілей. Незважаючи на молоди..

Читати більше...