+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

День закоханих з DIAMOND of LOVE

.

"Об’єднувати серця" - головна місія компанії DIAMOND of LOVE виконана. 14 лютого у "Зимовій країні" у Києві "одружили" понад сотню пар. Закохані мали нагоду заявити про свої почуття біля шлюбних арок розміщених на території казкового містечка.

Засновниця бренду - Галина Старжинська - презентувала нові фірмові прикраси, а для церемонії заручин компанія DIAMOND of LOVE підготувала чарівну пару срібних кілець під назвою "Клятва Вірності".

Для когось це перша церимонія одруження, а хтось уже узаконив свої стосунки, втім зізнатись у почуттях хотіли усі без виключення. Для декого ж ці казкові заручини стали справжньою можливістю зробити пропозицію. Чоловіки ставали на коліно і пропонували своїй коханій руку та серце, й звісно, одягали чудові кільця DIAMOND of LOVE.

На згадку про церемонію пари отримували свідоцтво про "шлюб" від Зимової Країни та DIAMOND of LOVE та шанс виграти золоту підвіску з діамантом кохання.

Переможців визначила лотерея, і день Святого Валентина став справжньою казкою для власників золотої підвіски DIAMOND of LOVE - "Благословення Неба: Ти і Я".

"Чесно, не очікували, але була надія" - зізнались переможці дорогоцінної лотереї Олександр та Тетяна. - "Ми дуже вдячні за цей чудовий символ небесного кохання."