Notice: Undefined variable: url in /home/diamond/sites/diamondoflove.com.ua/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_kbm.php on line 88Notice: Undefined variable: url in /home/diamond/sites/diamondoflove.com.ua/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_kbm.php on line 89Notice: Undefined variable: url in /home/diamond/sites/diamondoflove.com.ua/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_kbm.php on line 91 Новини компанії «DIAMOND of LOVE» page 4
+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Ексклюзивні ювелірні вироби за індивідуальним замовленням: стань яскравіше з DIAMOND of LOVE

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА Якщо ти пам'ятаєш, як бавилася з бабусиними прикрасами в дитинстві або кажучи про маму, уявляєш, як намисто зі смарагдів перегукується з кольором її зелених очей, значить ... ці жінки передали тобі у спадок любов до прикрас. Український ювелірний бренд DIAMOND of LOVE з великим задоволенням допоможе тобі розкрити потенціал справжньої жінки і стати іконою стилю, що в..

Читати більше...

Чарівні прикраси-талісмани від DIAMOND of LOVE

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА Український ювелірний бренд DIAMOND of LOVE слідує своїм принципам, створюючи унікальні прикраси: бездоганна форма кожного ювелірного виробу наповнена глибоким змістом. Нова колекція обручок-талісманів, сережок, підвісок і браслетів наділяє щасливих володарів вишуканих прикрас особливою силою. Кільце-талісман — це можливість відчути енергетичну підтримку Вищих Си..

Читати більше...

Акція для закоханих від DIAMOND of LOVE — «Перше побачення»!

.

1 липня 2015 стартувала Акція для закоханих від DIAMOND of LOVE — «Перше побачення»! Перше побачення — хвилюючий момент для обох. Переживання, сплеск емоцій, комічні ситуації, очікування і розчарування, перший поцілунок, ейфорія радості ... А як пройшло Ваше перше побачення? Акція «Перше побачення» від DIAMOND of LOVE — чудова нагода разом згадати, як же все починалося, виграти рома..

Читати більше...

Почесна нагорода рейтингу МАРТІС "Золота Фортуна"

.

4 червня 2015 Генеральна Дирекція МАРТІС "Золота Фортуна" оголосила, що ювелірний бренд ТМ «DIAMOND OF LOVE» номінований на отримання почесної нагороди Рейтингу. Церемонія вручення нагород відбулася в концертному залі Центру культури та мистецтва Київського національного економічного університету. Академія проводить церемонію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій людства в ..

Читати більше...

Ваш Талісман Кохання

.

Кохання — великий духовний дар, який розкриває серця і відтоді життя сяє райдужними фарбами і осяває натхненням ... DIAMOND of LOVE презентує ексклюзивну колекцію ювелірних прикрас "Талісман". Наповніть себе Коханням! Перший символ вже готовий продемонструвати свої магічні властивості через кільця, підвіс і сережки "Талісман: Кохання" ..

Читати більше...

Непроста прикраса

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА Творці відомого ювелірного бренду DIAMOND of LOVE переконані, що весілля — це одне з найбільш важливих подій в житті і саме тому вимагає ретельної уваги до кожної деталі. Зовсім не складно здогадатися, які деталі мають на увазі дизайнери прикрас: так, це саме обручки з діамантами, адже немає нічого міцніше шлюбних зв’язків, підкріплених щирими почуттями і самим тверд..

Читати більше...

Ваш час безцінне. Використовуйте Онлайн-Бутік.

.

Передвесільний ажіотаж. Перша перевірка на міцність почуттів. Вибір весільних нарядів, ресторанів, автомобілів та інших послуг, перетворюється на гонитву. Нерви напружені до межі у молодят, у батьків, у свідків ... Знайома ситуація? Пропонуємо Вам після напруженого дня влаштувати романтичний вечір і зі спогадами про ваше знайомство, перший поцілунок, перший "люблю" вибрати весільні прикраси..

Читати більше...

В гостях у ювелірного бренду DIAMOND of LOVE

.

СТАТЬЯ ОТ ПАРТНЕРА 8 квітня, в 'Європейському' залі 'President Hotel', на міському балу відкриття весільного сезону 2015, відбулася презентація нового ювелірного бренду DIAMOND of LOVE. Бренд представив гостям нову колекцію весільних прикрас і запропонував закоханим втілити свої унікальні історії Любові в дорогоцінних прикрасах, які багато років будуть нагадувати про найважливішій події..

Читати більше...

Поза часом. Презентація нового ювелірного бренду DIAMOND of LOVE

.

СТАТТЯ ВІД ПАРТНЕРА 8 квітня, в "Європейському" залі "President Hotel", в рамках Другого балу відкриття весільного сезону, відбулася яскрава презентація нового ювелірного бренду DIAMOND of LOVE Офіційну церемонію провели Андрій Джеджула та Тимур Мірошниченко. Розважальну програму очолив блискучий Амадор Лопес і його колектив Rumbero's. Серед гостей заходу були і представники українсь..

Читати більше...

DIAMOND of LOVE... Скоро!

.

DIAMOND of LOVE - вираження щирих почуттів і вишуканий комплімент, зізнання в коханні та клятва вірності, ніжний дотик і пристрасний цілунок .... СКОРО! ..

Читати більше...