+38 (068) 135 25 25 info@diamondoflove.com.ua

Ти Файна!: Волошка лагідна
Артикул: 0015284
Сережки в жовтому золоті Ти Файна Детальніше


Метал
$ 615
+38 (068) 135 25 25
info@diamondoflove.com.ua

Сережки в жовтому золоті

Золоті сережки-протяжки Ти файна !: Волошка лагідна завоювали серця тисячі модниць по всьому світу. Ультрамодні сережки-ланцюжки з жовтого золота, виконані в мінімалістичному дизайні, додадуть жіночності і легкості повсякденного образу. Спадаючий золотий ланцюжок, що повторює кожен рух своєї господині, задасть ритм яскравому дню. Придивіться до дорогоцінних волошок, це ідеальний подарунок для будь-якого випадку. Золоті сережки неодмінно призведуть в... Детальніше

Сережки в жовтому золоті

Золоті сережки-протяжки Ти файна !: Волошка лагідна завоювали серця тисячі модниць по всьому світу. Ультрамодні сережки-ланцюжки з жовтого золота, виконані в мінімалістичному дизайні, додадуть жіночності і легкості повсякденного образу. Спадаючий золотий ланцюжок, що повторює кожен рух своєї господині, задасть ритм яскравому дню. Придивіться до дорогоцінних волошок, це ідеальний подарунок для будь-якого випадку. Золоті сережки неодмінно призведуть в трепетний захват Вашу красуню!

, модель - Ти Файна!: Волошка лагідна

Параметри моделі у базовому розмірі:

Додатково Колір металу: жовте золото
Вид прикраси: Сережки
Загальна вага: 4,6г
Для кого: Для неї
Вид вставок: Без вставок

*При підрахунку вартості зі зміною проби та розміру виробу, фактичні параметри буде враховано у ціні і відображено у супровідних документах під час купівлі прикрас.

Приховати